📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fryzurka najważniejsza , a tak po za tym te ryżowpierdalacze ciotowate jakieś wszyscy na jednego bez sensu
rozszyfruje ktoś co oni mówią? byłoby pomocne w odkryciu sensu tego filmiq
Nienawidzę takich kurew. Zawsze to całą grupą na jednego. Tak jak u nas w mieście, psychofani ruchu w biały dzień w najmniej dziesięciu, zatrzymują każdego kto na nich spojrzy. Jebać ich.
Na bank to chińska szkoła? Ja kiedyś słyszałem, że w Japonii jest taki zwyczaj/obyczaj, że te małe geniusze jak się w szkole nie uczą to potem leją - za ogólną aprobatą pewnych kręgów społecznych - najgorszego ucznia i z niego szydzą itp. Taki ichni rodzaj napędzania ambicji (lub jak kto woli jedna z głównych przyczyn samobójstw japońskich nastolatków - może warto poszukać później czegoś na harda? )
więcej kredy nie zajebie
...założę się ze jako jedyny zaliczył sprawdzian z matmy, i to na 5!
Brakuje mi jeszcze tylko sceny jak koleś po latach upokorzeń uaktywnia swoje taekwondo i rozpierdala wszystkich połowką zapałki :o
eliminuja swoich zeby zmniejszyc przyrost naturalny i zwiekszyc ilosc miejsc pracy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów