Nie wiadomo czy dobra, ale na pewno gorąca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:10
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak zwany gorący kubełek
A matka mówiła: 别端着锅跑!
O proszę, Wietnamczyk rozlewający chińską zupkę gadający po polsku. Tego jeszcze na sadisticu nie grali.
kurwa akurat na studiach dorabiam w pewnej knajpie na kuchni i w życiu nie wpadłbym na pomysł biegać po kuchni a co dopiero z garem z wrzącą zupą, zawsze coś sie wyleje na podłoge i kurwa ktoś nie posprząta co sprawia że praktycznie co zmiane idzie sie wyjebać, no ale chińczyki to inny gatunek
garnuszek napisał/a:
kurwa akurat na studiach dorabiam w pewnej knajpie na kuchni i w życiu nie wpadłbym na pomysł biegać po kuchni a co dopiero z garem z wrzącą zupą, zawsze coś sie wyleje na podłoge i kurwa ktoś nie posprząta co sprawia że praktycznie co zmiane idzie sie wyjebać, no ale chińczyki to inny gatunek
Najwidoczniej żółtkek miał za łatwe życie, to teraz ma lekcje na bardzo długo. Oparzenia minimum 2 stopnia, które bolą najbardziej kiedyś 3 tygodnie męczyłem się z poparzoną nogą. Nie wyobrażam sobie wrzątku wylać na twarz 😂. Jeżeli ta zupa była dość tłusta, to jeszcze gorzej.
WKND napisał/a:
Gdy się chińczyk spieszy, zawsze nas rozśmieszy
zwierzak30 napisał/a:
Gdy się chińczyk spieszy.
To się sadol cieszy.
stare chińskie przysłowia najlepsze xD
habiTEK napisał/a:
gorącą zupę się nosi w dwie osoby, albo powoli i nisko. a ten jeszcze mógł od razu na siebie wylać, co za debil.
na głowie mógl to nieść, jak murzyńskie samice.
Wyparzył sobie jezyk. I mordę.
No kurwa Nobla za to powinien dostać bo się jeszcze po Polsku mówić nauczył Ała
A mama ostrzegała, że nie wolno podjadać...
Przerypane, musi jeszcze raz ugotowac, a klienci czekaja, dniowka w plecy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów