18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Chiński deszczyk
Anal_Intruder_69 • 2022-06-01, 8:24
W lipcu 2021 roku, a konkretnie w dniach 17-20 lipca, w Chinach w stolicy prowincji Henan (Zhengzhou ) padał rekordowy deszcz. Podobno największy od 1000 lat. W wyżej wymienionym mieście suma opadów wyniosła 617 mm w przeciągu kilkudziesięciu godzin. Ilość wody, która spadła na miasto i okolice to tyle ile wynosi roczna średnia opadów w całym regionie. Dodatkowo w mieście zanotowano sumę godzinową sumę opadów na poziomie 200 mm.

A oto mała kompilacja z tego pierdolnika

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2022-06-02, 11:13
nowynick napisał/a:

nie wiem jak u Ciebie, ale w reszcie kraju pada od ponad tygodnia...

W moim regionie tydzień opadów niewiele pomoże....
Zgłoś
z................g 2022-06-02, 18:02 1
nowynick napisał/a:

nie wiem jak u Ciebie, ale w reszcie kraju pada od ponad tygodnia...
zaraz te kurwie z agrounii będą zwalać podwyżki na to, że im plony pogniły od wilgoci (nie oszukujmy się Upaina ma wstrzymany eksport, wzrosną ceny na świecie to nasi rolnicy opierniczą plony na Zachód a my zanotujemy dodatkowe kilka procent do inflacji)

Tak,tak, wina Ukrainy, Agrounii i chuj wie kogo, no bo przecież nie PiSu i rozdawania kasy dzieciorobom.
Zgłoś
gural23 2022-06-03, 20:34
Za te kurwy Covidy jakoś mi ich nie szkoda.
Zgłoś
pdonn 2022-06-05, 2:53
Opole '97
Zgłoś
chujex 2022-06-05, 16:50 1
ahhahahah jebane pokurwience prawie tonie w jebanym pociagu ale maseczka jest najwazniejsza musi byc zalozona xD
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów