📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
B-B weź sobie odpal Track-ID. Mi znalazło, ale tych krzaków za chuja nie przepiszę.
@sony, pewnie jakaś Xsara, a ten czarny kojarzy mi się ewidentnie ze szczupakiem (pastor w pierwszych wersjach), ale sedanów chyba nie było. Nie wiem.
I po prostu Peugeota.
@sony, pewnie jakaś Xsara, a ten czarny kojarzy mi się ewidentnie ze szczupakiem (pastor w pierwszych wersjach), ale sedanów chyba nie było. Nie wiem.
I po prostu Peugeota.
Jakie jest podobieństwo między skuterem i grubą babą?
Że na jednym i na drugim się fajnie jeździ, tylko wstyd przed kolegami.
Że na jednym i na drugim się fajnie jeździ, tylko wstyd przed kolegami.
Ale patrzcie, żaden kitajec się nie zatrzymał żeby pomóc - tylko gość co go pacnął. Wiedzą że ich za dużo i pozwalają zdychać innym żeby było im luźniej w tym ponad miliardowym Państwie.
Ma za swoje ponieważ tym pierdzigównianą kosiarką jechał na czerwonym, kolesiowi miagło zielone a jak żółtek się położył dopiero zapaliło się pomarańczowe. Zasłużył za swoją głupotę.
To chyba jest Peugeot 408 na chiński rynek- czyli 308 sedan, bo o takim numerze słyszałem
Po prostu kitajcom 308 sedana jako segment wyżej sprzedawali. Głowy nie dam
Po prostu kitajcom 308 sedana jako segment wyżej sprzedawali. Głowy nie dam
Chiński... Dokładnie to Hongkoński Auta jeżdżą po lewej.
Przez chwilę poczułem się jak w grze Sleeping Dogs. Bardzo podobny wygląd dróg, samochodów i ta nastrojowa muzyczka...
No i oczywiście latające kitajce
Przez chwilę poczułem się jak w grze Sleeping Dogs. Bardzo podobny wygląd dróg, samochodów i ta nastrojowa muzyczka...
No i oczywiście latające kitajce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów