Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie lepiej np. zatrzymać pojazd i zrobić wkoło niego 2 kółka na golasa ? k***a obudzisz się i innych xD
po co zjechać na bok jak zasypiasz za kółkiem jak można zasnąć na kierownicy i kogoś zabić...
Rozumiem sarkazm ale i tak odpowiem na to jak najbardziej powaznie jak potrafie. Generalnie to tirowcow bardzo czesto traktuje sie jak zwykle scierwo. Chwila spoznienia i jest ryzyko wylecenia z pracy. Dodatkowo maja oni ustalona ilosc czasu na przerwy, jesli takowa zostala na dany dzien wykorzystana to lipa, trzeba zapierdalac.
Ogladalem wywiad z tirowcem dawno temu i sa to informacje ktore pamietam, moge sie jednak mylic i jesli ktos wie o tym lepiej to prosze o poprawienie mnie.
Rozumiem sarkazm ale i tak odpowiem na to jak najbardziej powaznie jak potrafie. Generalnie to tirowcow bardzo czesto traktuje sie jak zwykle scierwo. Chwila spoznienia i jest ryzyko wylecenia z pracy. Dodatkowo maja oni ustalona ilosc czasu na przerwy, jesli takowa zostala na dany dzien wykorzystana to lipa, trzeba zapierdalac.
Ogladalem wywiad z tirowcem dawno temu i sa to informacje ktore pamietam, moge sie jednak mylic i jesli ktos wie o tym lepiej to prosze o poprawienie mnie.
Jedziesz 9 godzin dziennie 4,3 0,45 4,3, 2 razy w tygodniu po 10 godzin. Za każde przekroczenie czasu pracy mandat gdzie ty chcesz się spieszyć ? No chyba że w podwójnej to nawet 20h ciągiem jedziesz. Jak zaczynasz jazdę o np. 7:00 to musisz się wyrobić w 13/15 godzinach bo potem musisz iść na odpoczynek dzienny.
tirowcow traktuje sie jak scierwo? ojoj... przeciez oni niczym atlas - trzymaja ten swiat na swoich barkach.
Generalnie to tirowcow bardzo czesto traktuje sie jak zwykle scierwo. Chwila spoznienia i jest ryzyko wylecenia z pracy. Dodatkowo maja oni ustalona ilosc czasu na przerwy, jesli takowa zostala na dany dzien wykorzystana to lipa, trzeba zapierdalac.
No mylisz sie fchuj.
niekoniecznie dragi... calkiem mozliwe, ze to sposob by nie zasnac. Sennosc brala to kombinowal
Ja pierdolę, jak ja mam to wyćwiczone, tyle, że ja w tym momencie zjeżdżałem, bo to już sen na jawie...
tak byłem "tirowcem" huj nie robota, a jaranie się ciężarówkami to pedał, czy jakoś tak.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów