📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To z temu te darmo klucze i drony byly.
outsidre napisał/a:
paczki z Aliexpress poszły się jebać.
Paczki z Aliexpress nie są transportowane drogą morską...
Kriski napisał/a:
Do Bejrutu się nie umywa
Przecież Araby, to debile. Kilkanaście miesięcy składowali saletrę amonową, w dużej ilości (2700 ton), bez odpowiednich zabezpieczeń ppoż. Musiało tak jebnąć, gdy do niej dotarł ogień, bo z powodu debilnej decyzji zaspawania drzwi magazynu i chujowemu wykonaniu tej decyzji (niby, żeby zapobiec kradzieżom), w tym samym magazynie, zapaliły się fajerwerki.
[ Dodano: 2024-08-10, 10:08 ]
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Najmocniejszy był Bejrut 1,1kt zaś Tianjin 0,003kt
W raporcie ze śledztwa w sprawie pożaru i eksplozji w porcie Tianjin, podano, ze siła drugiej eksplozji (zbiorników z ropą naftową) miała 0,021kT. Trzech członków zarządu firmy Ruihai Logistic , do której należały magazyny portowe i dwóch kierowników bezpośrednio za nie odpowiedzialnych, zostało skazanych na karę śmierci. Wyroki wykonano w 2017 roku.
Rozpierdala mnie najeżdżanie ludzi na li-ion i podobne. Benzyna, gaz, rozpuszczalniki, w chuj innych rzeczy są dużo groźniejsze, a korzystamy z nich na codzień i mamy je w domu (chyba, że jesteś biedakiem i mieszkasz w bloku).
"....chyba znów te chińskie akumulatorki......."
Raczej amunicja na wojnę płynęła.
Raczej amunicja na wojnę płynęła.
no to nie dostane mojej oryginalnej podróbki rolexa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów