📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-27, 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jeden pas dla aut, dwa dla rowerów i innych piździdełek i pewnie jeszcze jeden dla tych co para kulos będą zapierdalać
wkrótce zapraszamy na największą w historii katastrofę budowlaną
a jaki mały ruch
Za kilkadziesiąt lat jak dobrze pójdzie będziemy budowali przy użyciu nanorurek i zamiast stalowego zbrojenia będzie z przemysłowych diamentów to dopiero będą widoki. Pylony rozstawione co 10-15km. Mosty między kontynentami... Mam nadzieję że dożyję.
dla zainteresowanych pogoglujcie "most nad cieśniną Jiaozhou"
szerszy i dłuższy niż autostrady w Polsce
Made in china
Mają mosty, mają autostrady, mają wszystko lepsze niż w Polsce. Mają rozwijającą się gospodarkę i niedługo będą (właściwie to już są) światową potęgą pod każdym względem. Nie wiem skąd się biorą opinie, że Chiny są zacofane, biedne itd. Wystarczy spojrzeć na Szanghaj lub Pekin. Warszawa będzie tak wyglądać za jakieś 200 lat.
Hahaha. Tak! Tusk Ci wybuduje.
korinogaro napisał/a:
Za kilkadziesiąt lat jak dobrze pójdzie będziemy budowali przy użyciu nanorurek i zamiast stalowego zbrojenia będzie z przemysłowych diamentów to dopiero będą widoki. Pylony rozstawione co 10-15km. Mosty między kontynentami... Mam nadzieję że dożyję.
Hahaha. Tak! Tusk Ci wybuduje.
Jak mieszkacie na zadupiach to może autostrad nie widzicie ale to się akurat w ostatnich czasach zmieniło, jest A1 3 pasmowa, przynajmniej w mojej okolicy, A4 przez Katowice też jest 3 pasmowa już od dawna zresztą, A8 też miejscami 3 pasmowa, zresztą taka ilość jezdni jest potrzebna tylko po to aby TIRy nie blokowały autostrady, równie dobrze można by im zakazać wyprzedzania, gdy dostępne są tylko 2 pasy, w Polsce nie ma takiego natężenia ruchu na autostradach by były 3 pasy potrzebne.
@bziktheblue Czemu porównujesz Polskę do Chin? Czemu mieli by mieć cokolwiek gorszego skoro są 3 najbogatszym państwem na świecie, Polskę możesz co najwyżej porównywać do Czech, Ukrainy czy Rosji , które mają podobną historię ostatniego wieku.
@up
ja to widzę podział w Chinach na skrajną biede (własna gospodarka itp.) i duże miasta (bogactwo sporo większe od Polski)
teraz z tego co pamiętam to 1/5 ludzi na świecie jest w Chinach, tak ? mam nadzieję, że nie skłamałem
z tej 1/5, nawet niech połowa żyje z roli i płaci "jakiś" podatek dla państwa.. ile z tego chajsu? w CHUJ
nie wiem jak tam jest na prawdę, ale musiałem pokazać opinię typowego Polaka, który się na wszystkim zna
ja to widzę podział w Chinach na skrajną biede (własna gospodarka itp.) i duże miasta (bogactwo sporo większe od Polski)
teraz z tego co pamiętam to 1/5 ludzi na świecie jest w Chinach, tak ? mam nadzieję, że nie skłamałem
z tej 1/5, nawet niech połowa żyje z roli i płaci "jakiś" podatek dla państwa.. ile z tego chajsu? w CHUJ
nie wiem jak tam jest na prawdę, ale musiałem pokazać opinię typowego Polaka, który się na wszystkim zna
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów