18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
🔥 Chyba dotarło - teraz popularne
Chiński skoczek
B................n • 2015-08-11, 19:00
Akcja dzieje się prawdopodobnie w Chinach. Główny bohater nasłuchał się paktofoniki i wziął przykład ze swojego idola.

Zgłoś
Irenvelle 2015-08-12, 12:43
jak byscie sie kiedys chcieli zajebac, to zrobcie to tak zeby bylo widac wszystko
Zgłoś
kwaite09 2015-08-12, 12:57
Od PAKTOFONIKI sie odpie*dol
Zgłoś
elite_bum 2015-08-12, 13:21
jak nazywa się chinski skoczek? Jeb pan wmur ,tak wiem suche
Zgłoś
Toolpa 2015-08-12, 13:46 1
Debil debil debil... autor tematu oczywiście, a bardziej chodzi o podpis. Jakby się nasłuchał Paktofoniki, to było by inaczej:

- "Mamy po dwadzieścia lat
Przed sobą cały świat, przed sobą cały życia szmat
Więc jestem rad z każdego poranka i wieczoru
Dawno już dokonałem wyboru
I jestem dyspozytorem własnych torów
Spełniam się w muzyce hardcore'u
I wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie
Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie
Jak czasy podstawówki: zbite butelki, ubite lufki
Starte zelówki w podróży
Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży"

Bardziej by pasowało 'nasłuchał się Kalibra', bo tam Magik rapował:

"Hej! Joe, dokąd pędzisz z tą spluwą w dłoni?
Czyżbyś widział to samo co oni?
Jeden problem załatwię
Zrywam się do ciepłych krajów, znasz mnie
Jestem nieśmiertelny jak każdy, nic mi się nie stanie
Widzę, widzę, widzę wszystko i wszystko boli
Może czasem lepiej zamknąć oczy,
Lecz to ran nie zagoi
Bracia napieprzają się z drugim
Bo lubią inne gówno, słuchaj no
Tak myślę, że palne se chyba w łeb, tak się stanie
Bo nie ma już miłości dla mnie..."

Od momentu kiedy przeczytałem scenariusz do filmu, najpierw wydany w formie książki, wiedziałem że narobi więcej krzywdy chłopakom z PFK, niż pożytku. Gimnazjaliści nie pamiętają, a na siłę chcą być śmieszni...
Szkoda mi takich dzieciaków.

Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
Zgłoś
G................u 2015-08-12, 14:00
19.0
19.5
19.0
19.5
20.0
Plus 2 za niekorzystny wiatr.
Zgłoś
Kowalien 2015-08-12, 15:38
Skromny. Z piątego piętra tylko skakał.
Zgłoś
B................n 2015-08-12, 16:39
Toolpa,

Filmu nie widziałem, książki nie czytałem, tego gówna zwanego muzyką nigdy nie słuchałem. Przećpał, poleciał i zdechł. Śmieszny chłopczyk z niego był. On i ta jego cwelfonika nic nie wniosły do muzyki jako takiej więc nie rozumiem tego spuszczania się nad nimi.
Zgłoś
TrissMerigold 2015-08-12, 20:43
Ach ten dźwięk
Zgłoś
pve11 2015-08-12, 21:56 1
BlckSn napisał/a:

Toolpa,

Filmu nie widziałem, książki nie czytałem, tego gówna zwanego muzyką nigdy nie słuchałem. Przećpał, poleciał i zdechł. Śmieszny chłopczyk z niego był. On i ta jego cwelfonika nic nie wniosły do muzyki jako takiej więc nie rozumiem tego spuszczania się nad nimi.

Z cyklu: nie widziałem, nie słuchałem, nie czytałem, nie wiem, ale się kurwa wypowiem.

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
B................n 2015-08-12, 23:26
pve11 napisał/a:

Z cyklu: nie widziałem, nie słuchałem, nie czytałem, nie wiem, ale się kurwa wypowiem.

Zawsze to samo więc... Obracając się w różnych środowiskach byłem zmuszony do słuchania różnej muzyki. Rap to było największe gówno (zaraz po dubstepie) jakie musiałem słuchać. Bezsensowne rymowanki usiłujące udawać jakieś filozoficzne wywody, o ile "artysta" się wysilił. Zwykle jakiś kretyńskie rymowanki o ćpaniu i ruchaniu. Bez względu na obie formy tak samo żałosne i skierowane raczej to półgłówków, którzy albo próbują być inteligentni i słuchają jednego pajaca, który jest trochę inteligentniejszy od odbiorcy, albo totalni kretyni, którzy błogo trwali w swym upośledzeniu. Tak czy inaczej chujowa "muzyka" dla plebsu intelektualnego.
Zgłoś
robur69 2015-08-13, 0:21
Nikt nie jest w stanie podrobic Magika (sp)
Zgłoś
Feasf 2015-08-13, 12:18
@BlckSn Zgaduje że słuchałeś gimbograjków typu Chadan którzy nagrywają typowo pod gimbów ulica, dragi, ruchanie, gangsterskie życie
Zgłoś
B................n 2015-08-13, 16:02
Feasf napisał/a:

@BlckSn Zgaduje że słuchałeś gimbograjków typu Chadan którzy nagrywają typowo pod gimbów ulica, dragi, ruchanie, gangsterskie życie

Nie słuchałem, byłem zmuszony do słuchania na imprezach. Nie wiem co to było ale zawsze to było gówno.
Zgłoś
aptekarz997 2015-08-13, 22:16
pewnie nie chciał iść do fabryki Apple ;/
Zgłoś
pve11 2015-08-14, 16:22
BlckSn napisał/a:

Nie słuchałem, byłem zmuszony do słuchania na imprezach. Nie wiem co to było ale zawsze to było gówno.

Jedna prośba, przesłuchaj Hans Solo - Zmywam, wtedy powiedz że to bezsensowne rymowanki.

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów