Czasami zawodzi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czasami zawodzi
Na końcu filmu "Peżot" zaczął transformację, ale karta pamięci się w kamerce skończyła
legion665 napisał/a:
Śrubki po telewizorze który się rozjebał krótko po zakupie, są zajebiste.
a skąd wiesz że śrubki wyprodukowano w chinach?
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
Nic nie jest wieczne i wszystko się kiedyś zepsuje.
oj tam panie czepialski, chodzi o sprzet ktory nie zepsuje sie za Twojego życia... złota myśl nie ma co
kurwa w złą strone jeżdżą ._.
up
dałnie tam sie tak jeździ bo obama tak kazał ja sie urodziłem w new jork to wiem jak tam sie jeździ
dałnie tam sie tak jeździ bo obama tak kazał ja sie urodziłem w new jork to wiem jak tam sie jeździ
quark napisał/a:
masz cos z chin co sie nie psuje i jest świetnej jakości?
90% produktów jest produkowana w Chinach, zaczynając od iShitphone'ów poprzez podzespoły elektroniczne Tomsona, Phillipsa, Panasonica itd, również auta - GM, Ford,Volvo, Rover itd. (nie mówie tu o podróbkach lecz oryginałach które teraz do nich należą). Osobiście posiadam chinskie radio 2 din do auta, z 7" wyswietlaczem,dvd, gps pod android, kamera cofania, wi-fi, ogólnie na systemie androida, wyjście audio 6x55W, używam już 2 rok (słucham codziennie) i jak narazie działa bez zarzutu (koszt 160$ + koszt przesyłki)
To nie te czasy kiedy Chinole sprzedawali co popadnie, teraz doszła kontrola jakości ( poszukaj na necie filmów dok. o chińskich fabrykach, wtedy zrozumiesz o czym mówię) oni wiedzą że czasy bubli się skończyły i juz nie wrócą
Co do jakości to powolutku zaczynają doganiać Europę , np na Islandii nie kupisz nic z Chin co nie ma emblematu CE i numeru certfikacji tj. sprzęt ochronny, urzadzenia AGD i RTV, elektonarzędzia i maszyny.
czemu przed filmikiem nie ma opisu ? mój temat został za to usunięty ;/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów