18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
htp 2021-01-24, 13:30 1
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

Powiedz to polskiej prokuraturze , która skazała policjantów za staranowanie motopizdy zapierdalajacej po miescie, w wyniku czego motopizda została rozsmarowana po szosie.

Polska prokuratura już skazuje? Myślałem, że na razie tylko policja. będzie miała takie prawo.
Zgłoś
S................n 2021-01-24, 13:36 1
Juzeff napisał/a:

Z jednej strony masz rację, ale z drugiej... a jeśli temu "śmieciowi" wcześniej zginęła stara, a państwo zamknęło mu biznes i odebrało dzieci bo jest nieudacznikiem i mu z lekka zryło beret, to też należy mu się utylizacja?

Jeżeli zagaraża innemu obywatelowi to tak. Są inne metody walki z władza ,chocby nawet sabotaż, porwanie urzednika bezpośrednio związanego z sytuacją,egzekucja .obczaj sobie "Prawo zemsty" . Gdyby polski rząd wystarczająco dotkliwie was dojebał to szukał bys zemsty na sasiedzie? przypadkowym przechodniu? Twój manifest został by odwbrany jako akt terroru bez większego echa, po tygodniu zostałbyś zapomniany, co innego jakbyś przypierdolił RPG-7 w rządową limuzynę, czy przy dużym kapitale, wyjebał całą salwę Grada (BM-21 Grad) gdzieś spod Warszwy w Parlament. Jakbyś nie wiedział o czym mówię to jest Grad

Zgłoś
Rebeliant 2021-01-24, 14:16
Juzeff napisał/a:

Z jednej strony masz rację, ale z drugiej... a jeśli temu "śmieciowi" wcześniej zginęła stara, a państwo zamknęło mu biznes i odebrało dzieci bo jest nieudacznikiem i mu z lekka zryło beret, to też należy mu się utylizacja?

Oczywiście. Całe twoje życie i to kim jesteś nie ma żadnego znaczenia w momencie jak złamałeś prawo i stwarzasz realne zagrożenie dla cudzego życia i zdrowia. Do utylizacji w ramach obrony koniecznej a także równość wobec prawa 1on1.
Zgłoś
S................n 2021-01-24, 14:23
htp napisał/a:

Polska prokuratura już skazuje? Myślałem, że na razie tylko policja. będzie miała takie prawo.

No wiesz o co chodzi, postawiła policjantów w stan oskarżenia ok?
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-24, 15:13
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

No wiesz o co chodzi, postawiła policjantów w stan oskarżenia ok?

Taka jej rola w naszym zjebanym systemie prawnym. Sąd zbada czy zrobili to co zrobili w oparciu o prawo czy nie. Minus takiej sytuacji jest taki, że policyjne ścierwo nie jest skore do podejmowania inicjatyw w trosce o swoją ciepłą posadkę. Po prostu stalinizm-bolszewizm w wydaniu polskim. Mentalnie 2/3 budżetówki jak nie więcej to sowieckie ścierwo nieprzejawiające oznak myślenia, inicjatyw ani postawy proobywatelskiej.
Zgłoś
JohnDeliver 2021-01-25, 7:05
Rebeliant napisał/a:

Zero pierdolenia, krótko i na temat, czyli utylizacja śmiecia z powodu stwarzania zagrożenia dla życia, zatem w 100% uzasadnione, choć można by było negocjować i wsadzić go do paki, ale kurwa po co? Moment zagrożenia życia to najlepszy moment, bo zabijasz śmiecia w obronie innych ludzi i unikasz moralnego dylematu czy kara śmierci jest zasadna, czy nie. Obrona własna/innych to jedyny w 100% dopuszczalny moment, gdzie możesz zabijać jak leci, każdego, kto jest agresorem.

plastic napisał/a:

Zero pierdolenia, krótko i na temat, czyli utylizacja śmiecia z powodu stwarzania zagrożenia dla życia, zatem w 100% uzasadnione, choć można by było negocjować i wsadzić go do paki, ale kurwa po co? Moment zagrożenia życia to najlepszy moment, bo zabijasz śmiecia w obronie innych ludzi i unikasz moralnego dylematu czy kara śmierci jest zasadna, czy nie. Obrona własna/innych to jedyny w 100% dopuszczalny moment, gdzie możesz zabijać jak leci, każdego, kto jest agresorem.

To kto od kogo skopiował , kurwa jak dzieci w szkole .... plastic od rebelianta czy rebeliant od plastika ?

3, 2 ,1 - FIGHT !

sadistic.pl/kacap-kacapowi-kacapem-vt533377.htm
Zgłoś
Rebeliant 2021-01-26, 23:46
JohnDeliver napisał/a:

To kto od kogo skopiował , kurwa jak dzieci w szkole .... plastic od rebelianta czy rebeliant od plastika ?
3, 2 ,1 - FIGHT !

LOL, ziomek wziął i wkleił mój komentarz w co najmniej 3 wątkach. W jednym mu odpisałem: "Nie powiem, schlebiasz kopiując moje wypowiedzi z innych wątków w skali 1:1, ale ewidentnie nie zastosowałeś cytatu do właściwej sytuacji, co czyni mnie jednocześnie lekko zniesmaczonym." ale moderacja usunęła, bo "zniknął" post na który odpisywałem.

Swoją drogą kilka osób wypunktowało ten wyczyn w dwóch pozostałych wątkach.

WTF!?
Zgłoś
Flodzia 2023-11-13, 13:58 1
dla strzelca duże piwo za celność

Zgłoś
chorym 2023-11-13, 14:05
A man was seen holding a boy hostage with a knife outside a middle school in the city of Kunming in southern China's Yunnan province on January 22, 2021. The man was later shot dead by police. His motive was unknown.

nie ma za co
Zgłoś
0x_F_I_L_O_Z_O_F_x0 2023-12-28, 20:44
Równie dobrze może ten film trwać 8 sekund
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem