18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
🔥 Ucieczka z pokoju przesłuchań - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
darek1234 2023-11-10, 14:22 1
Siriuz napisał/a:

Adenoid_Hynkel napisał/a:

No tak tu zachowanie wzorowego ojca, potem tworzą się socjopaci którym zabicie człowieka jest jak splunięcie, a psa żywcem zagotuja. I nawet nie wiesz że masz z takim doczynienia bo mówi dziendobry, studia pokończył, ma dużą firmę i rodzinę.
Siriuz
Psychopaci pozbawieni empatii torturują zwierzęta i ludzi, oni się z tym rodzą a nie są efektem wychowania. Mówisz o socjopatach i nie jestem pewien czy krytykujesz brak wychowania czy złe wychowanie.

A socjopaci są obdarzeni empatią? Powiedz coś więcej o tym, Siriuz, może mnie oświecisz? Mówisz, że psychopaci rodzą się z brakiem empatii... Ożeż kurwa mać, ciężko coś dodać do twojej pracy naukowej. Znasz się na polityce, na tajnych dokumentach CIA, ba, czytałeś je! Wiesz, że w buczy to Ukraińcy mordowali swoich, gwałcili 3 letnie dziewczynki, a roSSja mlekiem i miodem płynie . Na czym się jeszcze znasz, Siriuz?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-11-10, 14:22 1
Fajny system nauczania. Wiek od 8 do 18 lat w jednej klasie
Zgłoś
Siriuz 2023-11-10, 15:28
darek1234 napisał/a:

A socjopaci są obdarzeni empatią? Powiedz coś więcej o tym, Siriuz, może mnie oświecisz? Mówisz, że psychopaci rodzą się z brakiem empatii... Ożeż kurwa mać, ciężko coś dodać do twojej pracy naukowej. Znasz się na polityce, na tajnych dokumentach CIA, ba, czytałeś je! Wiesz, że w buczy to Ukraińcy mordowali swoich, gwałcili 3 letnie dziewczynki, a roSSja mlekiem i miodem płynie . Na czym się jeszcze znasz, Siriuz?

Gratuluje udało Ci się poprawnie złożyć więcej niż jedno zdanie. Gorzej, że nadal jedynie co robisz to negujesz czyjąś wiedzę jednocześnie nie wykazując posiadania samemu jakiejkolwiek

Aha, jeszcze jakiś pierwszy z brzegu artykuł do poczytania, sorry że po angielsku, ale skoro nauczyłeś się tak dobrze pisać po polsku to dasz radę.
discovermagazine.com/mind/the-neurological-differences-between-psychop...

“The psychopath is born with a psychopathic brain, which … doesn’t function properly to allow for normal social experiences,” explains Scott Johnson, a psychologist and independent consultant who provides forensic mental health training to law enforcement and prosecutors. “The sociopath, on the other hand, we believe is born with normal brain, but something goes wrong during their nurturing.”

A to, że przytłacza Cię moja wiedza, to cóż... gdyby tatusiowie nie wmawiali Ci od małego, że jesteś najmądrzejszy i nikt nie zna się na wszystkim to może miałbyś bardziej otwarty umysł. Nawiasem mówiąc znam wielu ludzi przy których sam czuję się głupi.
Zgłoś
Rak.Odbytu 2023-11-10, 15:41 1
Heliar napisał/a:

Odnoszę wrażenie, że ten dzieciak jakiś taki opóźniony.

Jakbyś tyle razy w łeb dostał to też byłbyś opóźniony.

darek1234 napisał/a:

Na kobietach. Że wszystkie to kurwy, niewarte splunięcia. Taki piwniczny ekspert-teoretyk bez życiowych doświadczeń. Zna się na wszystkim, choć praktyki zero.
Zgłoś
Siriuz 2023-11-10, 15:48
erutlev napisał/a:

Jakbyś tyle razy w łeb dostał to też byłbyś opóźniony.
Na kobietach. Że wszystkie to kurwy, niewarte splunięcia. Taki piwniczny ekspert-teoretyk, zna się na wszystkim, choć praktyki zero.

Masz tu jeszcze troche teorii. Jednym z archetypów mężczyzn o których fantazjują kobiety to lekarze. Spróbuj to ogarnąć.
Zgłoś
ellsworth 2023-11-10, 20:53
I tak to powinno wyglądać, a nie żeby dzieciaki na głowę wchodziły nauczycielom, jak u nas, kosze im na głowe zakładali itd!
Zgłoś
darek1234 2023-11-11, 19:32
Siriuz napisał/a:

“The sociopath, on the other hand, we believe is born with normal brain, but something goes wrong during their nurturing.”

Przeczytałeś co wkleiłeś?
Zgłoś
lesku73 2023-11-11, 23:40 1
tak powinno być w naszych szkołach to by wybili z tych zasranych łbów takie coś jak gender fluid czy ameby niebinarne
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem