📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ludzie co was pojebało... kupił te 2 chleby za 5 złoty i może z nimi zrobić kurwa co mu się podoba. nikt nic nie mówi jak 80% społeczeństwa odkraja skórkę i wyrzuca... Ja pierdole obudźcie sie...
Kurwa, zawsze pod tematem związanym z "marnowaniem jedzenia" ten sam ból dupy, zamiast jakiejś normalnej dyskusji.
A może ten chleb jest już zepsuty? A może gościa najzwyczajniej stać na wydanie około 4 złotych w celu śmiesznego zdjęcia? Ile wy kasy wyrzucacie w błoto?
A może ten chleb jest już zepsuty? A może gościa najzwyczajniej stać na wydanie około 4 złotych w celu śmiesznego zdjęcia? Ile wy kasy wyrzucacie w błoto?
Co się czepiacie ? To że użył do zrobienia obuwia chleba jako materiału to nie oznacza, że jest zjebem... Każdą rzecz można zrobić ze wszystkiego jedno będzie lepsze z plastiku drugie z metalu a trzecie z chleba.
Autor butów jest zjebany bo użył do produkcji chleba który ni chuj nie nadaje się na buty.
Autor butów jest zjebany bo użył do produkcji chleba który ni chuj nie nadaje się na buty.
Dokładnie jego pieniądze, jego chleb, jego sprawa co z nim zrobi.
A moją sprawą jest to, że życzę skurwysynowi śmierci z głodu, bo tak się po prostu nie powinno robić!
A moją sprawą jest to, że życzę skurwysynowi śmierci z głodu, bo tak się po prostu nie powinno robić!
zmarnował piątaka a mógłby sobie za to kupić skarpetki najka albo do krawcowej pójść ukrócić spodnie bo woda w piwnicy a nie kurwa menel pokazuje co z chlebem robi, porażka..
Ja pierdole, jacy tu agenci siedzą. Zaraz go kurwa powiesicie za to.
mam nadzieje ze niedlugo umrze za to. dziwka.
Ci, którzy się cieszą z tego obrazka widać nigdy w życiu naprawdę nie byli głodni...
Karma is a bitch - nie ma się co unosić...
Karma is a bitch - nie ma się co unosić...
Ej, mam tylko jedno do powiedzenia - czym się różni zmarnowanie chleba którego piekarze wypierdalają dziennie setki tysięcy na śmietnik bo nie mają co zrobić jak się nie sprzeda (nie wszystko przerabia się na jakieś bułki tarte itp) od zmarnowania czegokolwiek o tej samej wartości? Jakby to był rozjebany laptop za 3 kafle to każdy by darł ryja z radości a chleb którego w naszym położeniu produkuje się za dużo i niszczy więcej niż je to wielka obraza ludzkości i terroryzm. Ogarnijcie się, koleś ma pieniądze to kupuje jedzenie i je marnuje, jak jesteście takimi herosami to dzielcie się jedzeniem z biednymi w Waszym otoczeniu a nie manifestujecie głupotę w internecie. Tym bardziej że jak zaczniecie rozdawać to przypierdoli się skarbówka bo przecież podatek, w tych czasach lepiej wychodzi się na wyjebaniu niż pomocy bliźnim i taka prawda.
A co do samego szacunku do żywności owszem mam go, ale też zdarza mi się wyjebać coś do śmieci, kto nigdy nic nie wyjebał niech pierwszy rzuci kamień. Albo pójdzie i nakarmi bezdomnego. Amen.
A co do samego szacunku do żywności owszem mam go, ale też zdarza mi się wyjebać coś do śmieci, kto nigdy nic nie wyjebał niech pierwszy rzuci kamień. Albo pójdzie i nakarmi bezdomnego. Amen.
Z nadzieniem o smaku sera
A może to był chleb z tej piekarni?
sadistic.pl/w-piekarni-vt253924.htm
Ciekawe czy ci oburzeni też by go zjedli... bo to przecież chleb! Łojezu!
A może to był chleb z tej piekarni?
sadistic.pl/w-piekarni-vt253924.htm
Ciekawe czy ci oburzeni też by go zjedli... bo to przecież chleb! Łojezu!
@ceembe
już jest ustawa, która zniosła ten podatek, także każdy kto zmarnował choćby kromkę chleba jest zwykłym skurwysynem.
już jest ustawa, która zniosła ten podatek, także każdy kto zmarnował choćby kromkę chleba jest zwykłym skurwysynem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów