18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vandamme1 2013-06-21, 9:40 5
Jak czytam niektóre komentarze na gorze to rece mi opadaja... ja osobiscie bym wolal dostac w ten sposob zapakowana karte i smiac sie po rozpakowaniu kazdej warstwy. brawa dla przegranego za humor
Zgłoś
SzaraWydra 2013-06-21, 9:53
Brawo za użycie painta.
Jestem z ciebie dumny.
Zgłoś
Ratilt 2013-06-21, 9:58
Więc tak:
Na samym początku nie mamy zwyczajnego pudełka, tylko pudełko z kulką i labiryntem które otwiera się kiedy ta kulka gdzieś tam wpadnie
W którymś kroku jest napisane "włożenie paczki do większego pudełka i wciśnięcie masy skrawków zgniecionego papieru". Te "skrawki papieru" to klucz do kłódki zawinięty w papier i reszta fałszywych paczuszek zawierających gwoździe/nakrętki itp o masie klucza
Zgłoś
MrKakao222 2013-06-21, 9:59 1
jaki jest wynik sudoku
Zgłoś
Arczi.Milano 2013-06-21, 10:38
Zgłoś
clf111 2013-06-21, 10:57 2
wieśniak roku
Zgłoś
Ciesin 2013-06-21, 12:13 1
Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy na przygotowanie opakowania nie wydał drugie tyle, ile wydał na kartę podarunkową.
Zgłoś
Matush5 2013-06-21, 14:01
Koniec konców, nożyk do tapet i obcęgi do metalu 3 minuty roboty, te metry sznurka, tasmy itp. wystarczy kilkoma ruchami noża do tapet wykonać, pudełko też przetnie nim, a łańcuch i blokade obcęgami do metalu...
Zgłoś
win1905 2013-06-21, 14:14 3
Ciesin napisał/a:

Ciekawi mnie jedna rzecz. Czy na przygotowanie opakowania nie wydał drugie tyle, ile wydał na kartę podarunkową.

Miałem to pisać. Nie dość, że gość jest chamem, który się nie może pogodzić z przegraną to jeszcze wydał więcej kasy na pokazanie jakim jest debilem.
Zgłoś
Nuckelavee 2013-06-21, 15:25 4
"cham, debil, prostak, wieśniak, nie umie przegrywać"... Widzę tu samych pierdolonych materialistów bez poczucia humoru.
Zgłoś
LuzIsSpontan 2013-06-21, 18:04 3
MrKakao222 napisał/a:

jaki jest wynik sudoku

591 - 482 - 763
627 - 953 - 814
834 - 671 - 295

968 - 517 - 342
143 - 829 - 576
752 - 346 - 981

216 - 795 - 438
389 - 264 - 157
475 - 138 - 629

A taki.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2013-06-24, 14:22
Klucz do zamku znaczy się taran?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem