📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
końcówka najlepsza przymrużył oczka jak down 2 razy i sie odblokował ;D
ze tak powiem kobiet, przemowienie? co to kurwa mialo byc. szachy, mmm wszystkie twoje!, kolacje,kwiaty,prezenty, ty chcesz byc frajerem a nie chlopakiem, pokrecony? nie wpierdalaj w to rocznika 89.czesto bywam w pubach okazyjnie pijac piwo
pomijam to ze wyczytywal wiekszosc swoich zainteresowan z monitora
pomijam to ze wyczytywal wiekszosc swoich zainteresowan z monitora
Ciekawe czy znalazł jakąś przez te 4 lata Sister, nie broń tak tego swojego rocznika 89, wszyscy wiedzą, że to trochę, że tak powiem, pokręcony rocznik
ale patrze na niego i mam ochote przez okno skoczyc... zapisalas gg?
Toć ba, żadnemu pokręconemu '89 nie daruję
Kurwa według mnie to tek koleś nawet jakby znalazł już dziewczyne to i tak by się bał zapytac o seks a co dopiero wziąsc to samemu jak na prawdziwego sadola przystało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów