Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
Ech, nie martw się, wiedziałem, że ktoś nie zrozumie.
Gdyby mi chodziło o normalnego ateistę, napisałbym "normalny ateista".
Chodziło mi o gimbazjalnych ateistów, więc celowo użyłem słowa "ateusz".
Wiem, kiedyś to był synonim ateisty, ale już to zostawmy.
No więc te ateusze to takie wielkie niewierzące są w internetach i zgrywają twardzieli, ale jak mamusia wyśle ze święconką to idą bez gadania. Taki to ich honor i odwaga.
@Slonx
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
Właśnie przez takie pierdolenie, że wszystko jest relatywne, a nic nie jest tylko czarne lub tylko białe mamy w sejmie chłopa, który ucina sobie kutasa. Właśnie on nie chciał być czarno biały do tego stopnia, że stał się szary i jest hybrydą mężczyzny i kobiety, nowym rodzajem człowieka, homo lewakus XXI wieku
Ech, nie martw się, wiedziałem, że ktoś nie zrozumie.
Gdyby mi chodziło o normalnego ateistę, napisałbym "normalny ateista".
Chodziło mi o gimbazjalnych ateistów, więc celowo użyłem słowa "ateusz".
Wiem, kiedyś to był synonim ateisty, ale już to zostawmy.
No więc te ateusze to takie wielkie niewierzące są w internetach i zgrywają twardzieli, ale jak mamusia wyśle ze święconką to idą bez gadania. Taki to ich honor i odwaga.
Przez przypadek dałem ci piwo, ale niech będzie, że za głupotę. Co ty, kurwa, wiesz o ateizmie? Ateizm oznacza brak wiary w byty nadprzyrodzone. Nie oznacza robienia wszystkim na złość i unikania wszystkiego co związane jest z kościołem. To, że ateista pójdzie dla tradycji poświęcić te jebane jajka to już, kurwa, psy katolskie szczekają. Jestem ateistą, ale lubię Boże Narodzenie i Wielkanoc, bo to jest tradycja i pozawala się nawpierdalać w gronie rodzinnym, pocieszyć choinką, swiatełkami, dostac/podarować prezent. To, że podzielę się z rodziną opłatkiem to też, kurwa, ZDRADA ATEIZMU. Ja pierdolę, ludzie, czy wy macie jakieś problemy umysłowe, bo odnoszę wrażenie, że czubki siedzą w kaftanie przed kompem i wystukują kinolem te żałosne idiotyzmy.
Ja pierdolę.
Właśnie przez takie pierdolenie, że wszystko jest relatywne, a nic nie jest tylko czarne lub tylko białe mamy w sejmie chłopa, który ucina sobie kutasa. Właśnie on nie chciał być czarno biały do tego stopnia, że stał się szary i jest hybrydą mężczyzny i kobiety, nowym rodzajem człowieka, homo lewakus XXI wieku
A co ciebie tak interesuje, kto jest kim? Nie masz własnego życia? Niech sobie zmieniają płeć, obcinają jaja, zapuszczają rogi i chuj cię to powinno obchodzić. Życie jest za krótkie, żeby jakieś zafajdane, konserwatywne gówno mówiło mi co mam robic ze swoim życiem, chujem i czym tam jeszcze. Jak chcesz decydować za innych to powinieneś im płacić alimenty. Dochodzę do wniosku, że lepiej być tym homo lewakusem, niż homo kołtunusem z zaplutą mordą i spłaszczoną czaszką.
A co ciebie tak interesuje, kto jest kim? Nie masz własnego życia? Niech sobie zmieniają płeć, obcinają jaja, zapuszczają rogi i chuj cię to powinno obchodzić. Życie jest za krótkie, żeby jakieś zafajdane, konserwatywne gówno mówiło mi co mam robic ze swoim życiem, chujem i czym tam jeszcze. Jak chcesz decydować za innych to powinieneś im płacić alimenty. Dochodzę do wniosku, że lepiej być tym homo lewakusem, niż homo kołtunusem z zaplutą mordą i spłaszczoną czaszką.
Jesteś idealnie uklepanym przez system człowieczkiem. Jak wynika z tego co napisałeś nie mogę mieć zdania na żaden temat, czyli rób co chcesz, rób jak chcesz, ale broń boże nie myśl i nie komentuj bo naruszysz czyjąś swobodę... a te twoje epitety tylko świadczą o tym jak bardzo chcesz bronić swojej głupoty.
Jesteś idealnie uklepanym przez system człowieczkiem. Jak wynika z tego co napisałeś nie mogę mieć zdania na żaden temat, czyli rób co chcesz, rób jak chcesz, ale broń boże nie myśl i nie komentuj bo naruszysz czyjąś swobodę... a te twoje epitety tylko świadczą o tym jak bardzo chcesz bronić swojej głupoty.
Co ma wspólnego bycie zwolennikiem decydowania o sobie z byciem "uklepanym przez system"? Chyba jest odwrotnie i to ty chcesz tworzyć system, w którym masz zamiar decydować za innych co jest dla nich dobre. Epitety są bardzo eufemistyczne biorąc po uwagę brednie, które wypisujesz.
Jesteście przegrani a ciągniecie na dno wszystkich po równo
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów