Pierdolone kurwy mają zaskok jak świnia podskok zrzuciłbym dziwkę z 15 metrowego mostu prosto na beton za ten zamulony mózg... jak trzeba być kurwa jebanym zerem totalną tępą kurwą aby do czegoś takiego doprowadzić gdybym był jej mężem i zobaczyłbym to nagranie od razu zmasakrowałbym jej cały ryj co za kurwa pierdolona...
wie dziwka, że przechodzi przez szeroką jezdnie to czego do jasnej kurwy ten skurwiły pierdolony ryj nie odwraca w pierdoloną prawą stronę aby upewnić się, że nie wpierdoli się z dzieckiem pod jakiś pojazd?
To już według mnie jest nie do pomyślenia potem już chuj dziecko ciągnie do przodu a z racji tego że to kurwa pierdolona a chuj z nią...
A zachowanie tego chyba naćpanego kierowcy także nie rozumiem no chyba że to także była jakaś suka... gdzie ten pierdolec zajebany patrzy do kurwy nędzy już spokojnie w 11 sekundzie powinien ich dostrzec i zmienić delikatnie kierunek jazdy i oczywiście zacząć do kurwy nędzy zachowawczo hamować przed nieznanym bo wiadomo, że nie mógł przewidzieć jak się ta kurwa z dzieckiem zachowa...
Ale mnie ta dziwka wkurwiła tak jak i ten pedał kierowca... jeszcze ta suka poszła do kierowcy chuj wie po co no ja pierdole zabić kurwe tylko tyle.