Efekt imponujący.
Efekt imponujący.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A strzelanie z wiatrówki do puszek z paląca się benzyną to już nasza świecka tradycja
To była walka USA z Rosją tempaku.
Nie wyzywaj kurwa ludzi jak chuja się znasz.
Kawałek jest z filmu good morning vietnam.
Żyją pełnią życia a nie jak te pizdy przed komputerem.
Jedno dobre z bycia zgredem
Wychowałem się w latach 90 tych i nie kurwa w 98 były fajne wakacje tylko jestem rocznik 79 i w ...mogą mnie pocałować dzisiejsze jak to mówią? Drillowcy hahaha Xd
I to były zabawy a nie jakieś pizdowate pokemony dla skurczonych chujków i incelowe randki u mamusi w piwnicy
Nie wyzywaj kurwa ludzi jak chuja się znasz.
Kawałek jest z filmu good morning vietnam.
Ten kawałek to CCR-Fortunate Son.
Wychowałem się w latach 90 tych i nie kurwa w 98 były fajne wakacje tylko jestem rocznik 79 i w ...mogą mnie pocałować dzisiejsze jak to mówią? Drillowcy hahaha Xd
mam nadzieje że jak srasz to trawy sie nie trzymasz
To była walka USA z Rosją tempaku.
A kiedy to była walka Usa z rosją mistrzu ?
Można żyć pełnią życia jednocześnie nie być jebaną amebą, jak ci na filmie
Był dokładnie taki jak na filmach, tylko bania bolała po 2 minutach obcowania z tym (nitroglikol rozszerza naczynia krwionośne, obniża ciśnienie krwi) XDXD
Można żyć pełnią życia jednocześnie nie być jebaną amebą, jak ci na filmie
Można
Ale większość z nas uczy się na błędach a jeszcze inni pomyślą po fakcie.
[ Dodano 2024-11-24, 17:32 ]
mam nadzieje że jak srasz to trawy sie nie trzymasz
Jeszcze nie i nie zanosi się na to w najbliższych latach.
Nie mam ciężkiego życia,alko nigdy nie piłem raczej sporadycznie fajek też nie palę.
Zdrowo jem bo połowa rodziny to wieśniaki i wędliny,mięso,nabiał z możliwie znanego źródła.
Ale pokolenie milenialsów to już przy 40 będzie miało zaliczony wylew albo zawał.
Jak już teraz sportowcy padają trupem od tak.
Większość dzieciaków nie potrafi wykonać skoku przez kozła na WF
I chemia niewyobrażalnie więcej chemii pakują od urodzenia te młodsze pokolenia.
Wszystko przed nami
[ Dodano 2024-11-24, 17:39 ]
Owszem, w latach 90 bawiliśmy się inaczej🙂
Niektórzy nie przeżyli.
U mnie koleś wlazł do betoniarki na budowie obok naszego osiedla inny przekręcił włącznik i tragedia.
Inny się udusił dymem w przestrzeni pomiędzy sufitem ostatniego piętra bloku a płyta tworząca dach.
Jest to przestrzeń która ciężko nazwać strychem ale bloki z wielkiej plyty taka posiadają.
Stworzyli sobie tam "tajna" bazę,świeczkami oświetlali to miejsce a z biegiem czasu nagromadziło się wokół śmieci które w końcu się zapaliły.
Jeden z chłopaków zgubił się w dymie i tam umarł.
Myślę że takie i podobne wypadki były częste biorąc pod uwagę cały kraj.
Do tego kąpieliska dzikie,wyrobiska,kopalnie piasku.
Ciągle się słyszało o jakimś śmiertelnym wypadku z udziałem młodych ludzi.
Owszem, w latach 90 bawiliśmy się inaczej🙂
Niektórzy nie przeżyli.
Powiem więcej - dziwię się że jeszcze żyję po takich numerach, które odwaliliśmy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów