📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psychiczny napisał/a:
Koli napisał/a 2 filmiki wyżej)
Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.
Którym jesteś tym po prawej czy lewej ?
Kurwa! Taki myślisz śmieszny jesteś?!!!!!!!!!!!!11111111
Podobno go zakontraktowali do walki z Najmanem...
Nie śmiejcie się z naszego czempiona bo KOLI DE FAJ(T)A was znajdzie i zrobi z dupy jezioro marzeń !
Drugi się wstydził rozebrać.
@Koli
Nie napinaj się w każdym filmie, to że zdobyłeś kolejną postać w tekkenie nie znaczy, że w życiu też jesteś silniejszy
Nie napinaj się w każdym filmie, to że zdobyłeś kolejną postać w tekkenie nie znaczy, że w życiu też jesteś silniejszy
Hitman90 napisał/a:
dzisiaj wygrałeś ;DZwrócić należy uwagę na idealny kont pod jakim pada cios kapciem. Opanowanie tej techniki zajmuje lata, a powyższy filmik jest pierwszym ukazującym jej użycie. Obezwładniający cios papuciem.
ale czy mi ktoś wytłumaczy za co on dostał?
leżał w nowej koszulce na dywanie (mimo że był bez)
czy ona powiedziała "ja ci kurwa dam spinać dupe bez koszulki"
leżał w nowej koszulce na dywanie (mimo że był bez)
czy ona powiedziała "ja ci kurwa dam spinać dupe bez koszulki"
KULTYWATOR napisał/a:
@ Hitman90
kont ? Powiedz czy nie jest Ci wstyd?
Nie, nie jest. A nie jest dlatego, że każdemu zdarzyć się może literówka, tudzież inny niezawiniony błąd.
To jest literówka? Ty wiesz co to jest literówka? I jeszcze zamiast skulić się w kONcie, to Ty bezwstydnie próbujesz usprawiedliwiać głupotę i ignorancje. Proszę Cię powiedz czy tacy jak Ty, nie są w stanie przyznać komuś racji? I nie mów mi, że to tylko błąd ortograficzny, bo to jest Twoja wizytówka i to sprawia, że tysiące użytkowników mają Cię za gimbusa. Jesteś gimbusem? Jesteś?
Lepiej kapciem niż butelką po wódzie. Jak się chłopak nie poprawi, to go w końcu na Syberię wyślą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów