📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:07
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pasuje idealnie
Kurwa co za barany... Jak się kładzie taki cycek na taką witkę i mają kosmiczne pozycję to co się dziwic, że te zapałki im strzelają...
A mama mówiła żeby jeść danonki...
Krzysu napisał/a:
Cipeczki chyba harda nie widziały
Hard? Jestem w stanie oglądać nagie azjatki. Jestem w stanie oglądać nagie azjatki z chujami. Jestem w stanie oglądać nagie azjatki z chujami srające sobie do ryja. Jestem w stanie oglądać nagie azjatki z chujami srające sobie do ryja rozrywane łańcuchową piłą mechaniczną... Ale nie jestem w stanie (podejrzewam, że nie jedyny) patrzeć i słuchać pękania kości 5 pięć razy pod rząd z takiego bliska : f Uważam, że to jeszcze jedyna, empatyczna cząstka ludzka, jaka we mnie pozostała ...
Zawsze jak dam za bardzo w palnik, to chcę się siłować na rękę z biesiadnikami, to jest znak, że pora iść do domu.
Kurwa. Mogę oglądać jak srają sobie na ryj na hardzie, jak poszarpane flaki walają się po ulicy, itd. (kto harda przegląda to wie), a jak słyszę to chrupnięcie to kurwa dosłownie mam dreszcze i nie mogę tego słuchać.
Nie wiem, czy ktokolwiek zauwazyl, ze osoby "przegrane" to osoby o ciemniejszym kolorze włosów
Chciałem napisać że nie lubie tego dźwięku i przez to omijam takie filmiki, ale widzę że tu połowa podziela moje zdanie.... Nie będę się powtarzał po innych dlatego wstawie cycki:
Ej, coś jest nie tak. Nie zaglądam na harda, bo to nie dla mnie, sądziłem, że jest tam hardkor, a wszyscy płaczą przy łamanych rękach?
3 miesiace temu naderwałem sobie 2 więzadła w łokciu (podczas gry w piłkę- jestem bramkarzem).
Bólu nie życzę nikomu.
3 miesiące za mną- zero piłki, zero siłowni- nawet dupe podcierałem drugą ręką a i tak muszę chodzić teraz na fizjoterapie żeby mi to przeszło.
Przejebana kontuzja.
Bólu nie życzę nikomu.
3 miesiące za mną- zero piłki, zero siłowni- nawet dupe podcierałem drugą ręką a i tak muszę chodzić teraz na fizjoterapie żeby mi to przeszło.
Przejebana kontuzja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów