Trochę jak polska rodzinka
Trochę jak polska rodzinka
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To niestety smutna prawda. Żal dupę ściska jak się widzi takie dzieciaki a to łatwo poznać jak sie jest rodziciem. Nie należy tylko zapomnieć za 1,5 miesiąca kto u nas taką patologię pielęgnuje i rozszerza.
dokładnie, jebać PO i rudego roznosiciela plagi i biedy
dokładnie, jebać PO i rudego roznosiciela plagi i biedy
O mamy tu zjeba pisiora Pis po to jedno gówno idioto
Ja już zupełnie ignoruję wypowiedzi takich przygłupów, szkoda czasu i nerwów. To jak przekonywanie małpy, że rzucanie gównem niczemu nie służy Po prostu nie da się merytorycznie dyskutować z osobą, która myśli, że za inflację i drożyznę winny jest nie rządzący od 8 lat Tusk, będący jednocześnie ruskim i niemieckim agentem xd
Nie pisz nieprawdy i nie nazywaj przy tym nikogo idiotą. Nie przepadam za pisem i nie będę na nich głosował. Ale prawda jest taka że jeżeli mamy być Polakami to na pewno nie z PO
Nie pisz nieprawdy i nie nazywaj przy tym nikogo idiotą. Nie przepadam za pisem i nie będę na nich głosował. Ale prawda jest taka że jeżeli mamy być Polakami to na pewno nie z PO
A z kim, Konfederosją czy Sojuzem Lewych Dochodów?
Sorry ale nie ma obecnie innego wyboru, a konsekwencje nie głosowania w tych wyborach będą tak tragiczne że każdy uczciwy człowiek który choć raz zapłacił w tym kraju podatki musiałby być totalnym idiotą aby nie pójść 15.X do urn.
A także by nie podrzeć karty do łże-referendum bambika i bandy.
Bo przez 8 lat nimi nie byliśmy gdy rządzili? To były jedyne stabilne rządy, za których nie musiałem się wstydzić, a gospodarka śmigała, mimo światowej totalnej recesji. Czy wyznawcy pisu są świadomi, że ich ukochana i jedynie słuszna partia wyprowadziła poza budżetem 500 miliardów pln i za łamanie KONSTYTUCJI nie dostaniemy 150 miliardów euro z KPO???
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów