Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko dla tego pana!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
... ktory wypie**olil tego siersciucha na smietnik
Piwko dla tego, kto tego śmiecia wypierdoli tam gdzie jego miejsce.
PS: I z sadolowych ciekawostek - kolega mieszkał (nieświadomie) przez jakiś czas na domku ze słynnym Poławiaczem Krabów
No Panie, ale tu to musisz rozwinąć temat. Przybliż kim jest prywatnie Najjaśniejsza gwiazda tego portalu. Cały temat o tym napisz + dokumentacja. Dostaniesz >2000 piw. Prosimy...
Tak znalazłem psa którego mam. Wracając z roboty 3 lata temu coś mnie tknęło na zmianę trasy i pojechałem wioskami. W pewnym momencie jadąc lokalną drogą leżał worek przy drzewie ale widzę, ze ten worek się porusza. Zatrzymałem się i podszedłem do niego a tam skomlenie i próby wydostania się otwieram i mym oczom ukazał się (jak później się okazało) ok 10kg mieszaniec czy tam podwórkowiec. Zapakowałem ją i do domu dostała wody i jeść nazajutrz do weterynarza, No i została dostała imię Luna i dość szybko zaaklimatyzowała się z kotem Grasem którego też uratowałem z patologicznej rodziny.
Jakość jest jaka jest w końcu robione kalkulatorem.
Witam, reprezentuję producentów przemysłu futrzarskiego oraz masarskiego i chciałbym zaproponować współpracę. Z powodu wstrzymania dostaw trzody do naszych zakładów, co ma związek z pandemią, jesteśmy zmuszeni do pozyskiwania materiału ze źródeł niekonwencjonalnych. Jestem w stanie zaproponować Panu telefon typu smartphone wyposażony w aparat z matryca 14-megapixeli, w zamian za przekazanie załączonych na zdjęciu dwóch futer wraz z przyłączem organicznym. Warunkiem jest przekazanie materiału żywego, lub martwego nie dłużej niż 4 godziny. Zapraszam do współpracy.
Tak znalazłem psa którego mam. Wracając z roboty 3 lata temu coś mnie tknęło na zmianę trasy i pojechałem wioskami. W pewnym momencie jadąc lokalną drogą leżał worek przy drzewie ale widzę, ze ten worek się porusza. Zatrzymałem się i podszedłem do niego a tam skomlenie i próby wydostania się otwieram i mym oczom ukazał się (jak później się okazało) ok 10kg mieszaniec czy tam podwórkowiec. Zapakowałem ją i do domu dostała wody i jeść nazajutrz do weterynarza, No i została dostała imię Luna i dość szybko zaaklimatyzowała się z kotem Grasem którego też uratowałem z patologicznej rodziny.
zajebisty pies - z otwieraczem do piwa zamiast pazurów. Też bym przygarnął.
@KebabRemover dobre, dobre (nawet żona śmiechła).
Ale zebry na koc to Ci nie było szkoda
pies potrafi otwierać piwo? bo jaki z niego pożytegk inny?
(widzę tam otwieracz)
No Panie, ale tu to musisz rozwinąć temat. Przybliż kim jest prywatnie Najjaśniejsza gwiazda tego portalu. Cały temat o tym napisz + dokumentacja. Dostaniesz >2000 piw. Prosimy...
Próba przekupienia kogoś piwkami kto ma tych piwek ponad 72 000 nie jest zbyt przemyślana aczkolwiek doceniam starania Najjaśniejsza Gwiazda raczej by miała coś przeciwko jakbym wrzucał zdjęcia i dane prywatne, zwłaszcza że już dawno temu odszedł z portalu. Od siebie mogę jedynie napisać, że jak łatwo się domyśleć to taki sam zwykły facet jak ja czy Wy - nie ma 4 nóg, 8 oczu a z rąk nie wystrzeliwują mu harpuny na kraby gdyby nie przypadek (zapomniał się wylogować z Sadola gdy pożyczał komputer na chwilę znajomemu) to by się pewnie nikt nigdy nie domyślił, że to byl on
...którego też uratowałem z patologicznej rodziny.
...nie uratowałeś, tylko zajebałeś komuś kota. Fakt że w ramach zjebanych faszystowskich przepisów jakich dziś pełno, odczłowieczających ludzi i uczłowieczających bydło i nierogaciznę, można robić takie rzeczy, niczego nie zmienia. Zajebałeś kota i tyle.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów