📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
🔥
Pijany Ukrainiec
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Miałem kumpla co miał ksywę chomik, tyle że on napierdalał wódę.
Anegdota:
Znajomy miał kiedyś chomika, ale stwierdził że mu śmierdzi to go umył (wsadzając go pod kran). Co bardziej rozgarnięta osoba wie, że tego robić nie wolno gdyż chomik może zejść jak się go nieumiejętnie umyje. Takowoż się stało - chomik w pewnym momencie podczas radosnej hulanki zastygł w bezruchu. Najśmieszniejsze w tej historii jest to, że ów znajomy poszedł do zoologicznego sklepu z zezwłokiem chomiczym i... zażądał wymiany gwarancyjnej
Której notabene mu udzielono.
Znajomy miał kiedyś chomika, ale stwierdził że mu śmierdzi to go umył (wsadzając go pod kran). Co bardziej rozgarnięta osoba wie, że tego robić nie wolno gdyż chomik może zejść jak się go nieumiejętnie umyje. Takowoż się stało - chomik w pewnym momencie podczas radosnej hulanki zastygł w bezruchu. Najśmieszniejsze w tej historii jest to, że ów znajomy poszedł do zoologicznego sklepu z zezwłokiem chomiczym i... zażądał wymiany gwarancyjnej
Której notabene mu udzielono.
Zdolny chłopak. I nawet nie musiał kończyć AWF żeby napierdalać fikołki.
mój też tak nakurwia
z tym że filmik to bym chyba nagrał józefem stalinem bo nie mam nic innego ; /
z tym że filmik to bym chyba nagrał józefem stalinem bo nie mam nic innego ; /
Mój robił to samo. Tylko, że zawsze upadał na główkę.
Od tych białych ścian powaliło mu się pod kopułą i myśli ze jest w kołowrotku.
coraz słabsze te filmy ani go nic nie zjadło, ani nie rozpruło od środka. mało apetyczny film.
Jak byłem mały to chomik mi spierdolił za meblościankę i do teraz nie wrócił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów