18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Chopin + Lola Astanova
KarelSvo • 2013-04-15, 23:40
Widzialem ze pojawila sie mala wrzutka z Chopinem, wiec jako uczta dla ucha ORAZ oka przedstawiam Wam sadole pania Lole Astanova:

Fantasie Impromptu, wykonanie troche drewniane, ale utwor trudny technicznie, wiec mozna jej wybaczyc

PS: Nie besztajcie za brak PLiterek bo z zagramanicznego kompa klikam i nie mam tu admina.
Zgłoś
kam15 2013-04-17, 0:02 1
widzialem gdzies podobne pianino:

bustymomsvideo.com/videos/45612/capri-cavanni-xander-corvus-in-my-dad-...
Zgłoś
elvis02 2013-04-17, 0:18
No kurwa, sadystyczne po chuju. Obejrzałem własnie Chłopca w pasiaku, wchodzę na sadola z nadzieją na pojazd po żydach coby nie było że cukierkowo, a tu co? Fortepian, kurwa ot co.
Zgłoś
b3h3mot 2013-04-17, 0:22
ktoś ma jej fotki w hd ?
Zgłoś
DeJk_SEBA 2013-04-17, 2:05
KarelSvo napisał/a:

PS: Nie besztajcie za brak PLiterek bo z zagramanicznego kompa klikam i nie mam tu admina.

Można dodać bez problemu polski układ klawiatury w na koncie bez uprawnień administratora! W różnego pokroju Linuksach, Windowsach i Makach. Także twój argument jest inwalidą.
Zgłoś
demz 2013-04-17, 11:43
Wchodząc tutaj często wyłączam myślenie i staram się już nie zwracać uwagi na błędy, ale kolejny gościu musiał się pochwalić, że był za granicą.

/Do or do not, there is no try./

- Yoda
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-04-17, 13:13
Liczyłem, że się rozbierze, niestety, zawiodłem się, nie włączajcie bo się nie opłaca.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
whiitek 2013-04-17, 17:03
1:17 chyba się zjebała
Zgłoś
KarelSvo 2013-04-18, 12:30
demz napisał/a:

Wchodząc tutaj często wyłączam myślenie i staram się już nie zwracać uwagi na błędy, ale kolejny gościu musiał się pochwalić, że był za granicą.

To może jednak nie wyłączaj, bo bez myślenia załącza ci się automatycznie pisowsko-smoleński instynkt wietrzyciela spisku.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów