📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zwykły debil
Chuj mnie obchodzi czy fejk, czy nie, każdy sobie to ocenia sam. Nie zmienia to faktu, że koleś jest genialny
fake czy nie fake ale prawie się popłakałem ze śmiechu ! ;]
"ma fajny tyłek,
chcę ją pieprzyć cyckami w tyłek"
"ma fajny tyłek,
chcę ją pieprzyć cyckami w tyłek"
cala prawda o tej chorobie. szacunek dla tych ludzi bo cierpią.
joemonster.org/filmy/15878/Przekleta_choroba_Tourette_a
joemonster.org/filmy/15878/Przekleta_choroba_Tourette_a
To prawda, zespół Tourette'a jest straszna, ale ten gość tutaj nie ma objawów choroby. Tak jak ktoś napisał, człowiek nie kontroluje swoich odruchów bez względu na sytuację, tak jak gość rozmów w toku, a ten facet odzywał się po chamsku lub agresywnie kiedy ktoś coś do niego mówił, odpowiadał w ten sposób. To nie jest zespół Tourette'a.
dla własnej niezaspokojoniej perwersji znajdywania dubla ktorego znaleźć nie mogę ogłaszam mały konkurs:
Kto mi podeśli link z tym filmikiem który znajduję się gdzieś w krzakach odmętu sadystycznego portalu to mu kuźwa brud wyjem spod paznokci (oczywiście kulturalnie widelcem)
w przypadku niewiast mogę posmyrać języczkiem po stópce również w celach czyszcząco-relaksacyjnych
moderacjoadministracja się nie liczy
Kto mi podeśli link z tym filmikiem który znajduję się gdzieś w krzakach odmętu sadystycznego portalu to mu kuźwa brud wyjem spod paznokci (oczywiście kulturalnie widelcem)
w przypadku niewiast mogę posmyrać języczkiem po stópce również w celach czyszcząco-relaksacyjnych
moderacjoadministracja się nie liczy
sadistic.pl/ciekawy-przypadek-tikow-nerwowych-vt29331.htm tu jest dubel Turbika. Ale tego przewodniego filmu znaleźć nie mogę
kurcze, a tak bym chciała wygrać ten konkurs
kurcze, a tak bym chciała wygrać ten konkurs
Od początku moi sadyści, od początku:
Opis objawów syndromu Tourette'a za wikipedią:
"Objawy występują między 2. a 15. rokiem życia, z początku ograniczają się do prostych tików motorycznych. Pojawiają się również zaburzenia koncentracji, nadpobudliwość oraz utrudniona kontrola nad odruchami. Tiki zazwyczaj występują w postaci łagodnej (prostej), ograniczając się do mrugania oczami, ruchów ramion i głowy, grymasów, pochrząkiwania, mlaskania. W ciężkiej postaci zespołu Tourette'a tiki (zwane złożonymi) praktycznie uniemożliwiają normalne życie - chorzy podskakują, dotykają siebie i innych, kręcą się w kółko, wykonują serie nieskoordynowanych gestów."
Jak dla mnie objawy występują u tego pana, aczkolwiek diagnoza za pomocą filmiku, to jak seks przez gadu gadu, niektórzy stosują, ja nie.
Natomiast zaburzenie, o którym, jak mi się wydaje myślicie, mówiąc o Tourettcie, nazywa się KOPROLALIA (uff, trudne słowo, nie?) i polega na przemożnej potrzebie wypowiadania nieładnych słów.
Teraz koprolalia występuje u 10% przypadków ludzi z tourettem, ale również pojawia się w schizofrenii i paru innych gównach, których wam nie życzę.
@Hermiona - zauważ, że nasilenie zaburzeń neurologicznych, nie jest niezmienne w każdym przypadku. Możesz, jak Cię to interesuje możesz znaleźć sobie przypadek Temple Grandin, co prawda dotyczy autyzmu, ale per analogiam.
Opis objawów syndromu Tourette'a za wikipedią:
"Objawy występują między 2. a 15. rokiem życia, z początku ograniczają się do prostych tików motorycznych. Pojawiają się również zaburzenia koncentracji, nadpobudliwość oraz utrudniona kontrola nad odruchami. Tiki zazwyczaj występują w postaci łagodnej (prostej), ograniczając się do mrugania oczami, ruchów ramion i głowy, grymasów, pochrząkiwania, mlaskania. W ciężkiej postaci zespołu Tourette'a tiki (zwane złożonymi) praktycznie uniemożliwiają normalne życie - chorzy podskakują, dotykają siebie i innych, kręcą się w kółko, wykonują serie nieskoordynowanych gestów."
Jak dla mnie objawy występują u tego pana, aczkolwiek diagnoza za pomocą filmiku, to jak seks przez gadu gadu, niektórzy stosują, ja nie.
Natomiast zaburzenie, o którym, jak mi się wydaje myślicie, mówiąc o Tourettcie, nazywa się KOPROLALIA (uff, trudne słowo, nie?) i polega na przemożnej potrzebie wypowiadania nieładnych słów.
Teraz koprolalia występuje u 10% przypadków ludzi z tourettem, ale również pojawia się w schizofrenii i paru innych gównach, których wam nie życzę.
@Hermiona - zauważ, że nasilenie zaburzeń neurologicznych, nie jest niezmienne w każdym przypadku. Możesz, jak Cię to interesuje możesz znaleźć sobie przypadek Temple Grandin, co prawda dotyczy autyzmu, ale per analogiam.
3:50 Chewbacca wymiata xD umieram XDD
1:10 - 1:20 dobra akcja szkoda tylko ze źle przetłumaczona.
Jest troche "ludzi", ktorzy i bez tej choroby wypowiadaja sie zawsze gorzej...
Kurwa co drugi wyraz... Na przyklad tutaj taki "popularny" juz pajac:
Kurwa co drugi wyraz... Na przyklad tutaj taki "popularny" juz pajac:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów