Korona w natarciu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jbone napisał/a:
golop pedale wpisałeś w youtube corona i spamujesz tematy na sadolu?chuj ci w dupę pedale jebany-ADMIN bloknij go bo chłopak pomylił serwisy
Od pedałów wyzywa, ale chuja w dupę wciska. Ot logika.
Jak czarni, jeden do drugiego niga.
Dawno temu byłem na onkologii żegnać byłego ojca mojej żony. W pokoju, oprócz konającego teścia, był jeszcze młody chłopak po chemii. Tak właśnie się zachowywał. Próbował żygać ale nie miał czym
Teść zmarł tego dnia. Huj mu w dupe, z resztą
Teść zmarł tego dnia. Huj mu w dupe, z resztą
Chuja nie korona. Stary film.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów