📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
od kiedy Messi bawi się w DJke ?
kazde sensation czy nawet okragle asoty maja w pizdu wieksza oprawe. to co wyzej to jakis festyn jedynie.
ja się nie dziwie, że ludzie na tym biorą ekstaze albo ketamine czy inne speedy, weś skakaj/tańcz do tego. Przez 8 minut cały czas to samo.
Nikt wam hejterzy skakać tam nie każe; to było 2 lata temu i dzięki temu zmienił się mój punkt widzenia na każdą inną imprezę... Szkoda że jak na razie biała sensacja nie wraca do Polski... Możecie nas nazwać pigularzami i jak tylko chcecie, ale kultura była tam na wysokim poziomie. Nie mówię że nie było akcji z ludźmi którzy nie znają umiaru i musieli zostać dyskretnie usunięci bo tacy są na każdym większym evencie. 10k ludzi ubranych na biało których łączy jedna myśl, którzy bawią się 12 godzin bez zmęczenia, ta muzyka, ta oprawa Ci ludzie z Polski i okolic (Czesi Ukraińcy nawet Hiszpanom na fladze się podpisywałem) dają taka moc że poza kilkunastoma (0,33 w kubeczkach) lechami i 2 zapiekankom nie potrzebowałem nic żeby wyjść stamtąd najszczęśliwszym i nieco ogłuchniętym człowiekiem...
jeśli ktoś uważa awakenings za wiksiarską tanzbude dla naćpanych pigularzy w dresach to ma smutne życie i wiele stracił to jest masowa impreza na poziomie, jeśli chodzi o elektroniczną muzykę to czołówka nie hejtujcie bo nawet nie wiecie jaki tam panuje klimat. pan-poci trochę w tech-house uderzyli za bardzo jak na mój gust ale zawsze do ich seta tupnę
co jest smutne na tym filmiku ? to że inni ludzie świetnie się bawią ? to cię smuci ? człowieku weź kilka wdechów i szukaj pomocy bo ty jesteś smutny
doczyść glany i idź łoić winiacze gburze, pojęcia nie masz to po co komentujesz ? to nie są manieczki czy inne tego typu wybroczyny z dupy więc ochłoń
ponoć łykasz knage po same kule, tyle możesz kurwa zjeść!
strzelec_ napisał/a:
Smutne to takie...
co jest smutne na tym filmiku ? to że inni ludzie świetnie się bawią ? to cię smuci ? człowieku weź kilka wdechów i szukaj pomocy bo ty jesteś smutny
Rems napisał/a:
coś w stylu piguła party? naszurane dresy i nastukane dupodajki. Pseudo festiwal miłości od tyłu a jak nie to pigułka gwałtu.
doczyść glany i idź łoić winiacze gburze, pojęcia nie masz to po co komentujesz ? to nie są manieczki czy inne tego typu wybroczyny z dupy więc ochłoń
kaziolord napisał/a:
Ponoć tam wjeżdża taki tir z tabletami,koksem itp i robi TI TI i wysypuje to na środek. Tyle tego kurwa jest !
ponoć łykasz knage po same kule, tyle możesz kurwa zjeść!
Uważam, że wizualnie jeden z lepszych festiwali muzyki elektronicznej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów