Troszkę prawd na temat kobiet.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
nie bede słuchał jak niewolnik opowiada o wyrywaniu małp na najbliższym drzewie
A ktoś zauważył, że jak zaczynał to był w garniturze, około 3 minuty jest w czymś innym, a później znów garniak ?
@RmX
Pewnie i przez dłuższy czas u nas takich nie będzie. Każdy kraj ma inną mentalność - hamerykańce na przykład praktykują w dużej mierze wulgarny humor, co dobrze się sprzedaje (i co sam lubię ), a w Polszy taki rodzaj humoru by nie przeszedł po pierwsze, przez ww. mentalność polaków, a po drugie KRRiT by uznał za zbyt wulgarne i kazał ocenzurować pikaniem.
Pewnie i przez dłuższy czas u nas takich nie będzie. Każdy kraj ma inną mentalność - hamerykańce na przykład praktykują w dużej mierze wulgarny humor, co dobrze się sprzedaje (i co sam lubię ), a w Polszy taki rodzaj humoru by nie przeszedł po pierwsze, przez ww. mentalność polaków, a po drugie KRRiT by uznał za zbyt wulgarne i kazał ocenzurować pikaniem.
Jak dla mnie Nr. 1 światowego stand up'u jest George Carlin, jego występy ociekają czarnym humorem
Słabe. Cały stand-up opiera się na powtarzaniu jednej kwestii po 5 razy i wstawianiu fuck zamiast przecinków. Bieda.
@Kubanczyk87 Nie wiedziałem sprawdziłem w wikipedii i teraz wiem... Dalej nieśmieszne Za to twój komentarz mnie rozbawił stawiam piwo! Dla mnie mistrzem ironii jest ten co pisał dialogi dla dr Housa na przykład, no i George Carlin też całkiem zabawny choć czasem przesadzał.
@Plecionkarz nie wiedziałeś, że kobiety są mistrzyniami w oszukiwaniu siebie? One same nie wiedzą czego chcą, za to my musimy wiedzieć czego chcemy, zresztą przecież tak jest nieprawdaż? Przykład - "o nie no co ty ja z nim nigdy nie będę to taka świnia gbur i cham", trzy miesiące później JEP! małżeństwo. Dlatego lepiej być mężczyzną (chamem gburem nazywajcie to jak chcecie) niż chodzącym portfelem z fiutkiem.
@Plecionkarz nie wiedziałeś, że kobiety są mistrzyniami w oszukiwaniu siebie? One same nie wiedzą czego chcą, za to my musimy wiedzieć czego chcemy, zresztą przecież tak jest nieprawdaż? Przykład - "o nie no co ty ja z nim nigdy nie będę to taka świnia gbur i cham", trzy miesiące później JEP! małżeństwo. Dlatego lepiej być mężczyzną (chamem gburem nazywajcie to jak chcecie) niż chodzącym portfelem z fiutkiem.
koszula białą potem carna potem jakaś świecaca kurtka i garniak ...
Jakoś nie potrafię wytrzymać słuchania tego iście ulicznego małpiego akcentu
saymonek napisał/a:
A ktoś zauważył, że jak zaczynał to był w garniturze, około 3 minuty jest w czymś innym, a później znów garniak ?
nie, nikt nie zauwazyl, tylko ty.
abrams90 napisał/a:
Wiedziałem. Grunt to nie zmieniać się dla kogoś bo zawsze się na tym traci. Chamy i gbury to właśnie ludzie którzy twardo stąpają po ziemi i nie dają sobie narzucić wzorców zachowania żeby się komuś przypodobać. Jeżeli spojrzeć od tej strony to brzmi całkiem nieźle. Nawet jak kobieta będąc z takim nie będzie miała tylu korzyści co z podlizywaczem to chociaż wie, że to mężczyzna który wie czego chce i czego ona potrzebuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów