wesołych swiąt
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
amatorski film a lepszy od kilku hollywodzkich produkcji ostatnich lat ;p
@Naziolek
pojebany jakis jesteś ?
po co piszesz to pod tym filmikiem. Wiadomo że zrobiony był w Stanach gdzie do świąt podchodzi sie w trochę inny sposób. Ale wyjdź czasem z domu. Bo to właśnie w święta najwięcej jest nawróconych duszyczek, co zapierdalają na pasterkę czy msze w pierwszy i drugi dzień świąt, niech każdy obchodzi święta jak tylko mu się podoba a Ty się do teogo nie przypierdalaj
Oddzielną kwestią jest że ateiści swiętują ze wszystkimi narodzenie kogoś, w kogo nie wierzą ;]
@Naziolek
pojebany jakis jesteś ?
po co piszesz to pod tym filmikiem. Wiadomo że zrobiony był w Stanach gdzie do świąt podchodzi sie w trochę inny sposób. Ale wyjdź czasem z domu. Bo to właśnie w święta najwięcej jest nawróconych duszyczek, co zapierdalają na pasterkę czy msze w pierwszy i drugi dzień świąt, niech każdy obchodzi święta jak tylko mu się podoba a Ty się do teogo nie przypierdalaj
Oddzielną kwestią jest że ateiści swiętują ze wszystkimi narodzenie kogoś, w kogo nie wierzą ;]
ten to nawet rózgi nie dostanie
@Rafal1757
tak, ateiści też swiętują, ale nie narodzenie kogoś, kto i tak nigdy nie istniał najprawdopodobniej, tylko fakt, że można posiedzieć z rodziną, napchać się jedzeniem, cieszyć się miła atmosferą itd. Tak się składa, że Wigilia bardziej jest przesączona jakimiś tradycjami, motywami niezwiązanymi z chrześcijaństwem (choinka jest chrześcijańska? Mikołaj? Dawanie sobie prezentów? A może siano pod obrusem?)
ja lubię Święta, ze względu na rodzinną atmosferę.
tak, ateiści też swiętują, ale nie narodzenie kogoś, kto i tak nigdy nie istniał najprawdopodobniej, tylko fakt, że można posiedzieć z rodziną, napchać się jedzeniem, cieszyć się miła atmosferą itd. Tak się składa, że Wigilia bardziej jest przesączona jakimiś tradycjami, motywami niezwiązanymi z chrześcijaństwem (choinka jest chrześcijańska? Mikołaj? Dawanie sobie prezentów? A może siano pod obrusem?)
ja lubię Święta, ze względu na rodzinną atmosferę.
Hmm, no cóż, Wesołych świąt sadole. Ja dzisiaj czekam na tego sk###iela pod choinką, wypcham go tymi wszystkimi skarpetami i sweterkami, które dostałem na gwiazdki.
najbebawszy się więc fajnie się ogląda
Bohater mi nie pasuje na twardziela, wcale a wcale. Ale pomysł dobry. Piwko.
@Rafal1757
chciałbym dodać od siebie, że to nie jest w stanach, tylko w Londynie kręcone merry xmass.
chciałbym dodać od siebie, że to nie jest w stanach, tylko w Londynie kręcone merry xmass.
ale do chuja pomijając całą otoczkę z prezentami, mikołajem i wszytskim innym. To jest świętowanie nardodzenia Jezusa. To tak jak ja bym uczestniczył w imprezie na cześć potwora sphagetti, tylko dla tego że wszyscy tak robią i można fanie się pobawić, a wcale w niego nie wierzę ;p
@up tak już jest, w Polsce Wigilia jest już zakorzeniona na dobre i choćby chciałoby się olać wszelkie święta chrześcijańskie to akurat Świąt Bożego Narodzenia się nie da - chociażby dlatego, że by się było zajebiście samotnym w tych dniach. Druga kwestia to jest fakt, że mało kto w dzisiejszych czasach identyfikuje Wigilię z narodzinami Jezusa (bardziej z prezentami, rodzinną atmosferą i żarciem). Oczywiście kiedyś świętowało się Wigilię ze względu na narodziny Dzieciątka, ale mentalność ludzi się zmieniła, wielu jest niewierzących, a tradycja obchodzenia Wigilii pozostała.
Także tego... Jedz i popijaj wódą!
Także tego... Jedz i popijaj wódą!
Jednym słowem.... ZAJEBISTE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów