18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Gondone 2010-03-29, 16:51
a skąd wiadomo, ze to Grecja?

tam u nich prawosławie, nie?
Zgłoś
konował 2010-03-29, 17:23
e tam w sparcie nie takie rzeczy robili :p
Zgłoś
s................k 2010-03-29, 17:26
Ja pierdolę. Ostatnio w tej Grecji straszne rzeczy się dzieją, aż strach tam na wakacje jechać.
Zgłoś
T................o 2010-03-29, 17:30 3
chyba mój stary tak był chrzczony bo pojebanyyy jaki ten gar
Zgłoś
losterlse 2010-03-29, 17:52
ALTON napisał/a:

Lepiej by było gdyby ten gar był na ogniu.

Swoje tak traktuj bałwanie.
Zgłoś
M................s 2010-03-29, 18:03 12
@up

Wypierdalaj
Zgłoś
K................k 2010-03-29, 18:06
@up

Czy "@up" też liczymy jako słowo w Twojej wypowiedzi, czy, oprócz podstaw kultury, masz w dupie także regulamin?
Zgłoś
ptasznik69 2010-03-29, 18:19 9
@up

też wypierdalaj. Najlepiej na tv kultura
Zgłoś
Crashinto 2010-03-29, 19:06
- Wypierdalaj - to krzyczy ten berbeć w wiadrze, ale jest za mały żeby temu oprawcy z tyłu się odwinąć

Zgłoś
Lashlo 2010-03-29, 19:12
Gondone napisał/a:

a skąd wiadomo, ze to Grecja?

tam u nich prawosławie, nie?

Bo film dostałem z Grecji?
Zgłoś
Chrząszczyżewoszyc 2010-03-29, 19:49
@Barnaba666: Ma też 3 piwa więcej.

Przez tą waszą nadwrażliwość moralno polityczną Sadistic zmieni dopisek na "Codzienna dawka różowego humoru".
Nie mówię o bezpośrednim chamstwie i wulgarności, a o mięczakach co napełzają tutaj z JM i prowadzą krucjatę przeciw dystansie do życia i samych siebie.
Zgłoś
_................r 2010-03-29, 21:50
Ten portal z coraz większą prędkością sięga dna i nie mówię tu o filmiku, ale o komentarzach. Sadistic.pl zaczął ściągać amatorów taniej rozrywki i tępych dowcipów.

W filmiku nie widzę nic zaskakującego oprócz głębokiego tradycjonalizmu który nie ulega wpływom współczesnej kultury, która między innymi przedstawia dzieci jako kruche 'twory' z którymi trzeba się obchodzić z nabożną delikatnością. Co nawiasem mówiąc nie wpływa pozytywnie na kształtowanie się ich charakteru.
Zgłoś
M................s 2010-03-29, 22:23
Barnaba666 napisał/a:

@up

Czy "@up" też liczymy jako słowo w Twojej wypowiedzi, czy, oprócz podstaw kultury, masz w dupie także regulamin?

nazywac kogos balwanem to ladnie jest :]?
Zgłoś
koksiq 2010-03-29, 23:10
Pitrasek napisał/a:

@up

Wypierdalaj

Internet - anonimowość i przez to pełno internetowych kozaków takich jak Pitrasek

-------------
Zgłoś
Gondone 2010-03-29, 23:20
Lashlo napisał/a:

Bo film dostałem z Grecji?

nie wiedziałam, bo skąd?

po prostu sie zastanawiam, czy to tylko lokalny zwyczaj, czy bardziej powszechny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów