Brodaty w Polsce
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Mardog napisał/a:
No stary teksty masz za czasów prehistorii. Oj chłopie nerwy masz jeszcze dziecka skoro aż tak cię to uraziło, chłopie no przepraszam
teksty za czasu prehistorii ? mianowicie jakie? wymien.
uważasz że twoje typu "film od 13 lat"? są zabawne... nie masz zamiaru oglądać nie wypowiadaj się... za młodu w kinie nie bywałeś?.
a co do wkurwiania się owszem, irytuje mnie takie kretyństwo jakie pokazujesz... co jak co starych sie nie wybiera... także sam powinieneś znać granice, tym bardziej że nic inteligentnego postem o wieku nie wniosłeś, ani do tematu, ani do dyskusji.
Na chuj dajecie piwa pener'owi666 za takie beznadziejne komentarze w jego wykonaniu? Wyjmijcie języki z jego dupy. Czasami to już jest żałosne
napiszcie do niego maila google@chuck.nonris.com
Chuck Norris nie trenuje,
to trening sie Chuck'uje.
to trening sie Chuck'uje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów