jest słodki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
truskawkowy jest lepszy.
I take you to the candy shop
I'll let you lick the lollypop
I'll let you lick the lollypop
Abra napisał/a:
Niedługo to tu będą filmy jak ktoś wali kloca na klatę innemu albo film z cyklu zrób to sam , jak zosia sie podciera omg LUDZIE TO JEST SADISTIC!!! ....
A wiedziałem żeby wbić na komenty,bo dopiero tam się zacznie polefka
widac ze tempa pizda, po ryju ja!
Abra - "Niedługo to tu będą filmy jak ktoś wali kloca na klatę innemu (...)" - wchodziłeś kiedyś na Harda....?
Raz0r napisał/a:
jak dla mnie to ona ma muzyczne usta takie w sam raz do mojego instrumentu xD
też miałem wrażenie, że ma małe usta.
prozal napisał/a:
Abra - "Niedługo to tu będą filmy jak ktoś wali kloca na klatę innemu (...)" - wchodziłeś kiedyś na Harda....?
Tak
tielan napisał/a:
mnie to nie zdziwiło.
widziałem już filmik jak dziewczyna myje zęby.
czy to naprawdę możliwe, że one myją zęby?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów