Ziemię pomierzył i głębokie morze,
Wie, jako wstają i zachodzą zorze;
Wiatrom rozumie, praktykuje komu,
A sam nie widzi, że ma kurwę w domu.- Jan Kochanowski
by nie było zajebane z fb
jak dla mnie głębokie w słowach
@grigori985
Czy do Ciebie bez-mózgu nie dociera, że skoro tekst jest wierszem, mającym prawie pół tysiąca lat, to idiotyzmem i bezczelnością jest pisanie "zajebane z fb"? To jest oczywiste kurwa że nie ty jesteś autorem tekstu skoro jest on podpisany "JAN KOCHANOWSKI".
"autor co to wrzucił na fb myślę ja to tylko znalazłem dla sprostowania"
Ten kto to wrzucił na fb nie jest autorem debilu.
@grigori985 nie dość, że jesteś dumny z bycia hanyskiem i normalnymi ludzi gardzisz (to jak być dumnym z bycia cyganem, czarnuchem albo ciapatym) to jeszcze jesteś idiotą. Kochanowski czyli autor nie mógł tego wrzucić. A wiesz czemu? Bo nie żyje. I to już od kilkuset lat. A wtedy jakoś facebooka nie było. Baa... nawet do internetu nie było dostępu. I opcje są dwie: albo jesteś kompletnym idiotą, albo jesteś kompletnym idiotą, który ma się za "miszcza podstępuf" i uważasz siebie za "mądrego" bo udało ci się wmówić innym, że jesteś jeszcze głupszy niż normalnie. Otóż nie, to nie dowodzi o intelekcie ale o debilizmie.
Pizda ma mnie w chuju. Ciekawy oksymoron .
Łaaa.... hanysik mnie straszy przez neta jaki to koksu nie jest... Zaraz normalnie się ze strachu zesram
Trudno, żebym rzucił komuś pizdą w twarz jak się z takimi pizdami jak ty nie zadaje. Ale często dopierdalam ludziom, a Ci ludzie mi dopierdalają. I nikt nie jest takim pojebem żeby z łapami wyskakiwać z powodu pojazdu. Swoją drogą na prawdę kawał pizdy z ciebie musi być skoro tak to przeżywasz Chyba słaby punkt znalazłem.... pizdo.
Ty to nazywasz dyskusją?! Dyskutować to ja mogę z kimś na poziomie a nie z pizdą. Tylko kurwa nie płacz bo sam zacząłeś tą gierkę i na gorszego od siebie trafiłeś. Ot, kultura za kulturę i szacunek za szacunek kmiotku.