📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mogę tego zrozumieć, ta się masturbuje, a ile sadloi musi na ręcznym zapierdalać. Czy nie można tego jakoś połączyć, by wilk był syty i owca zadowolona.
No nie pierdolcie że wolicie widok dwóch liżacych sie facetow od dwoch całujących się pięknych kobiet. Oczywiście nie kazdy to lubi, ale jak ktos ma wyjebane w homoseksualistow jak ja, to na widok dwoch calujacych sie facetow odwroci glowe, a na laski sobie ewentualnie popatrzy przez chwile. Na całującą parę hetero tez sie nie gapie, bo to kurwa niegrzeczne i tak nie wypada.
@Nutzz
dlaczego hipokryzja?
UWAGA ZDANIE LOGICZNE:
jezeli widzisz 2 calujace sie kobiety, istnieje szansa ze zadna z nich nie zauwazy, ze sie przylaczyles i bedziesz w stanie przekazac swoje geny.
jezeli widzisz 2 calujacych sie facetow, to co najwyzej w ktoras strone moze zostac przekazana jakas choroba.
stad roznica miedzy dwoma calujacymi sie kobietami a dwona pedalami, ale teraz odwrocmy sytuacje, czyli spogladasz okiem kobiety czyli:
widzisz dwoch calujacych sie facetow, to juz wiesz ze nie masz u nich szans, bo faceci to egoisci, widzi dwie calujace sie kobiety, to chce sie do nich przylaczyc, bo liczy ze sie przylaczy jakis facet czyli sytuacja wyzej.
KONIEC ZADANIA LOGICZNEGO.
powyzsza sytuacja niedotyczy feminazistek, ktore dorosly juz do tego ze zaden facet chocby nie wiem co robily ich nie tknie ani tym bardziej na nie nie spojrzy.
co do szerzenia sie pedalstwa to physicsoflife.pl/dict/eksperyment_calhouna.html
i teraz dowody historyczne:
1. grecja
2.rzym
3 rzesza
to tylko tak z pamieci
dlaczego hipokryzja?
UWAGA ZDANIE LOGICZNE:
jezeli widzisz 2 calujace sie kobiety, istnieje szansa ze zadna z nich nie zauwazy, ze sie przylaczyles i bedziesz w stanie przekazac swoje geny.
jezeli widzisz 2 calujacych sie facetow, to co najwyzej w ktoras strone moze zostac przekazana jakas choroba.
stad roznica miedzy dwoma calujacymi sie kobietami a dwona pedalami, ale teraz odwrocmy sytuacje, czyli spogladasz okiem kobiety czyli:
widzisz dwoch calujacych sie facetow, to juz wiesz ze nie masz u nich szans, bo faceci to egoisci, widzi dwie calujace sie kobiety, to chce sie do nich przylaczyc, bo liczy ze sie przylaczy jakis facet czyli sytuacja wyzej.
KONIEC ZADANIA LOGICZNEGO.
powyzsza sytuacja niedotyczy feminazistek, ktore dorosly juz do tego ze zaden facet chocby nie wiem co robily ich nie tknie ani tym bardziej na nie nie spojrzy.
co do szerzenia sie pedalstwa to physicsoflife.pl/dict/eksperyment_calhouna.html
i teraz dowody historyczne:
1. grecja
2.rzym
3 rzesza
to tylko tak z pamieci
@Nutzz
ok, kapuję Twoją perspektywę, ale musisz wziąć pod uwagę, że nie wszystko jest czarno-białe. Faceci od babek różnią się nie tylko ciałem. Mam nadzieję, że sam zdążyłeś już to zauważyć.
A z tym "nie pasuje Ci? - nie patrz" to powiem, że należy (wg mnie) postąpić wręcz odwrotnie. Trzeba interweniować w każdej sprawie, która Ci nie odpowiada, ponieważ bez odpowiedniej nagany może rozrosnąć się do tak dużych rozmiarów, że w pojedynkę nic nie zrobisz.
ok, kapuję Twoją perspektywę, ale musisz wziąć pod uwagę, że nie wszystko jest czarno-białe. Faceci od babek różnią się nie tylko ciałem. Mam nadzieję, że sam zdążyłeś już to zauważyć.
A z tym "nie pasuje Ci? - nie patrz" to powiem, że należy (wg mnie) postąpić wręcz odwrotnie. Trzeba interweniować w każdej sprawie, która Ci nie odpowiada, ponieważ bez odpowiedniej nagany może rozrosnąć się do tak dużych rozmiarów, że w pojedynkę nic nie zrobisz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów