📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolo morde pruje jakby go murzyn w dupe zapychał...
Ten po lewej przed wystrzałem się tak trzęsie...
Jebany przez skórkę na cipce czuł,że się posika ze strachu... -_-*
Jebany przez skórkę na cipce czuł,że się posika ze strachu... -_-*
@ TowerOfRome ale sie usmialam dobre w chuj lepsze od filmiku z tematu hahha
mało się nie zesrał koleś, od przyspieszenia chyba... ;P
chyba nie wykminilem tego zartu z glosnikami... no chyba ze to tylko u mnie kurwa ten filmik jest taki chichy ze chuja slychac?
Dla tych co nie kumaja brudackiego : niech Ameryka płonie ciebie prosimy wysłuchaj nas Allach
boo napisał/a:
a gdzie taka katapulte w polsce maja ??
w Mielnie w lecie jest taka, 5 dych za bilet + trzeba mieć osobę towarzyszącą (kolejne 5 dych) bo pojedynczo nie wpuszczają
Widziałem to gówno jak byłem na Majorce ...nie dałem rady na to wlezc filmik nie oddaje tego jak jest w realu ...najpierw wciągają cie do dziury a potem wyskakujesz na wysokośc 20 piętra fotel jest obrotowy wiec srasz w 360 stopni ale najlepsze jest to ze nadole jest zajebisty monitor i wali przekaz na zywo z kamery w koszu ... no i widzisz koksa jak idzie i ma arbuzy pod pachami a na monitorze jest właśnie zapłakany jak dziecko .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów