Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JKM dobrze gada, niestety jest zbyt ekscentryczny, choćby przez takie porównanie jakie zastosował w wywiadzie, w dodatku wszystkie partie się go boją i nie chcą żeby wszedł do sejmu gdzie by miał większą swobodę działania i dlatego milczą gdy ta dupokracja, wychwalana przez wszystkich gamoni jest łamana na oczach całego narodu (nawiązuje do decyzji PKW o nie dopuszczeniu Nowej Prawicy do wyborów (w całym kraju) mimo zebranych podpisów). No, ale teraz społeczeństwo jest tak skutecznie ogłupiane, że trudno mieć nadzieje na zmiany .
Ja-ah-qu-ub-el,
Piszesz, że czerpiesz informacje z wielu źródeł a tymczasem w swoim komentarzu podałeś linki głównie do niezależnej, która jest skrajnie prawicowa i jak dla mnie niewiarygodna.
pewnie, bo tvn jest tylko wiarygodny poza tym gdyby niezalezna.pl kłamała np. na temat wygranej macierewicza z walterem to by ją tvn i sądy zjadły, a tak to panuje grobowa cisza na ten temat w telewizji. tak samo z badenem, znajdź sobie artykuł o nim na anglojęzycznej wikipedii i poczytaj. jak można być tak otumanionym, że nie wierzy się już nawet w czyste fakty
niestety twoja wiara jest śmieszna, bo już 10 minut po albo przed katastrofą, kto wie, tvn wiedział że to wina pijanego prezydenta, błasika i pilotów i od 2 lat tylko to przewija się w oficjalnym obiegu
Mam wrażenie, że kompletnie nie zrozumiałeś mnie i mojego toku myślenia.
Przeczytaj jeszcze raz swoje i moje wypowiedzi zaczynając od tej, w której dajesz linki do czterech artykułów.
Na wypadek gdybyś nadal uważał, że jest coś śmiesznego w mojej wierze to pozwól, że wyłożę wszystko po kolei.
Po poście, w którym podałeś linki do niezależnej napisałem, że artykuły o Benediktowie i innych Ruskich z Tweru zrobiły na mnie spore wrażenie. W tym samym poście napisałem:
Informacje są bardzo świeże i jestem ciekawy co będzie można przeczytać w innych mediach na ten temat.
odnosząc się do wszystkich innych mediów, gdyż czytałem kilka artykułów na wp i innych gdzie było kilka niespójnych informacji z tym co można przeczytać np. na niezależnej. Najbardziej jestem ciekaw tego, jak bardzo TVN itp będą próbowały zataić informacje o spekulacji co do zamachu i całej afery z tym związanej i dokładnie to miałem na myśli w tamtym poście.
Myślę, że to tłumaczy dość wiele, ale podkreślę, żeby nie było żadnych wątpliwości, że nie wierze we wszystko co pojawia się w mediach. Nie mówię tu tylko o TVNie, ale także o niezależnej. Po prostu podchodzę do przekazywanych informacji z pewnym dystansem, dlatego nie widzę w tym nic śmiesznego.
Zastanawiam się, czy znowu rzucisz jakimiś linkami, żeby udowodnić mi różnice między np. WP i niezależną. Nie musisz. Doskonale zdaję sobie z nich sprawę i bez tego.
jesteś tą tępą świnią (bez urazy),o której pisze Ja-ah-qu-ub-el. I to jest przykre
dlatego będziesz ssał chuja krzyżowi i tym pedałom którzy pod nim kwitną. byłeś widziałeś? ja byłem wiedziałem! zrobili sobie ciecie piknik( nie obrażając ciecia) i śpiewają sobie melodyjki pioseneczki jak przy harcerskim ognisku frajerze. patrioto za dychę.
takich jak ty cipo patrioto powinno się spuszczać w klopie.
P.S Ogarnijcie dupska i zacznijcie prowadzić konwersacje na poziomie, zamiast rzucać przekleństwami na prawo i lewo. I tak już wystarczająco obnosicie się ze swoim jednocyfrowym ilorazem inteligencji.
P.S Ogarnijcie dupska i zacznijcie prowadzić konwersacje na poziomie, zamiast rzucać przekleństwami na prawo i lewo. I tak już wystarczająco obnosicie się ze swoim jednocyfrowym ilorazem inteligencji.
jak się nie ma argumentów, tylko emocje z TVN to tak potem jest
biznes.interia.pl/news/wielki-brat-rzucil-nas-na-kolana,1609318,
6 mld euro pożyczamy MFW, a nie "dajemy" Grecji, pokaż mi stronę gdzie masz podane, że w ciągu 3 lat zwiększyli 3 krotnie...
wiadomo, że grecja nie będzie w stanie nigdy oddać tych pieniędzy, po drugie masz:
lubczasopismo.salon24.pl/polskaokiem24latka/post/356850,deficyt-budzet...
i sam zrób to o co prosiłeś kolegę
Co do długu, to jedynie zaprzeczyłem, że dług wzrósł 3 krotnie, bo nawet nie wzrósł 2 krotnie.
Proszę, nie każ mi bronić Tuska, bo też go nie cierpię, ale jeszcze bardziej nie cierpię przeinaczania faktów.
Proszę, dlugpubliczny.org.pl/pl
DeSpeRaDo_CS
przeczytaj moją wypowiedz jeszcze raz, napisałem że deficyt zwiększyli 3 krotnie, za PiSu by na poziomie 16 mld za PO bodajże po 3 latach ok 45 mld... deficyt nie dług.
To wybacz, zwracam honor, mea culpa, głupio mi teraz...
@ras666
Ty jednak za to spierdalaj..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów