📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie ich remixy to mistrzostwo a tym ktorym to sie nie podoba to niech bimbera sluchaja i niech nie komentuja...
Murzyn200 napisał/a:
Używanie określenia "zacne" mam powody by twierdzić, że jesteś pierdolonym gimbusem (bez względu na wiek)
Czymże się Waćpan tak dziwujesz? Wszak "zacny" poczesne miejsce w słowniku naszym zajmuje.
Co to za kał ja się pytam?
fajna chujnia, a ta mogła se te nogi ogolić jak już się do nagrywania pcha.
baby z kutasami oglądacie,a meszek na nogach wam przeszkadza ?
Super polska mentalność, koleś robi to co lubi, ma z tego kase (za wejscia nawet od hejtów) a Wy go kurwa nienawidzicie. Kocham tych polskich debili. Zawsze i wszędzie są po to żeby pokazać jak bardzo są zjebani!
DarthV napisał/a:
Czymże się Waćpan tak dziwujesz? Wszak "zacny" poczesne miejsce w słowniku naszym zajmuje.
Oczywiście, w twoim zdaniu użycie tego słowa jest w pełni uzasadnione, gdyż "zacne" jest jednak archaizmem, a niedorobione dzieci lubią je łączyć z "nowoczesnym" słownictem
Ja uważam to za genialną parodie polskich syfiastych piosenek z radia !
Śpiewamy kurwa jakbyśmy byli rodem z ameryki a tak na prawdę, gdy pokłócimy się z chłopakiem/dziewczyną to nie wsiadamy do ferrari a to zjebanej windy z napisem "nie domykać" który to napis pamięta jeszcze lata 80'
I tak praktycznie ze wszystkim. Przeróbka wjebie jej czy nie wjebie też ukazuje prawdziwą polskość tu wódeczka, tu papieros i stara która jęczy że sie czegoś nie zrobiło
Idealnie pasuje tu piosenka Kukiza - My są już amerykany
Śpiewamy kurwa jakbyśmy byli rodem z ameryki a tak na prawdę, gdy pokłócimy się z chłopakiem/dziewczyną to nie wsiadamy do ferrari a to zjebanej windy z napisem "nie domykać" który to napis pamięta jeszcze lata 80'
I tak praktycznie ze wszystkim. Przeróbka wjebie jej czy nie wjebie też ukazuje prawdziwą polskość tu wódeczka, tu papieros i stara która jęczy że sie czegoś nie zrobiło
Idealnie pasuje tu piosenka Kukiza - My są już amerykany
No chłopaki się odbili bo ostatnio lipa była kilka razy. KOZAK hahah!
Dj Wiktor jest zarazem operatorem chwytaka ?? jesli tak to gratulowac pomyslow, mnie tam on rozmieszyl w tym kawalku
Strasznie to gówniane i płytkie do bólu. Bracia Figo Fagot przynajmniej robią coś z jajem i przytupem, a to jakieś smuty do rzygania.
drugi dobry chwytak a już myślałem że się totalnie skończył biorąc na feat. Chamski podryw......
Nie spodziewałem się ze to kurwa dostanie tyle piw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów