18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
b................o 2012-09-13, 13:59 2
Naprawde piekna piosenka o niespełnionej miłości. Bariera językowa zniszczyła ta miłośc. Piwo!
Zgłoś
Parker 2012-09-13, 14:06
Rusza serca rusza dupe az potanczyc sobie musze. Ko ko Ko a Chuj z tym.

Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Zgłoś
cena_z_lombardu 2012-09-13, 14:10
Nie takie fajne jak myślałem na początku, ale i nie tak ch.jowe jak myślałem po przeczytaniu komentarzy...Czyli norma na sadolu, a piosenka przynajmniej melodyjna i o pierdołach
Zgłoś
adamoi 2012-09-13, 14:18
jak Keninger moze byc dobry??
Zgłoś
defcon1 2012-09-13, 14:20
Szczerze mówiąc to mnie to nie śmieszy...
Zgłoś
kuba13 2012-09-13, 14:26
"Dawno go nie było" no kurwa nie dziwię się, jak nie potrafi zrobić nic lepszego bo wypuszczeniu 2 filmików, tylko pajacować w zjebanej czapce, tanim piwem w ręce i pierdolić od rzeczy...
Zgłoś
H................l 2012-09-13, 14:37 1
Faktycznie widać, że to było robione na siłę
Zgłoś
grochogrocho 2012-09-13, 14:47
ko ko ko ko kompletny idiota
Zgłoś
s................r 2012-09-13, 14:53
Jazda z hejtem panowie nie opierdalamy się !!!
Zgłoś
endriuksp666 2012-09-13, 15:03 2
extraordinary napisał/a:

ale idiota

W jego "branży" właśnie chodzi o bycie idiotom.

Jeszcze nie dawno żeby móc mieć każdą kobietę wystarczyło mieć konia ...
Teraz potrzeba ich minimum 200 .
Zgłoś
zachar1345 2012-09-13, 15:14 2
Zgłoś
FCB_ThC 2012-09-13, 15:38
ode mnie piwo za to ze jest pozytywnie pojebany
Zgłoś
nanab 2012-09-13, 16:07
Widać że nie gra w tibje
Zgłoś
M................n 2012-09-13, 16:09
Czasami zastanawiam się jak nazwą naszą erę za np. 1000 lat... Era jutuberów i fejsbuka?
Zgłoś
riczardson 2012-09-13, 17:20
Prawda jest taka, że Pan Chwytak wybił się przez przypadek, bo nagrał taki, a nie inny film i po prostu społeczność to łyknęła. Teraz widzimy, że Chwytak już nie ma pomysłów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów