📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Darki napisał/a:
@sm1
to tez juz tu jest
sadistic.pl/sprzatanko-w-kuchni-pana-od-chwytaka-vt65267.htm
po pierwsze to wisi w poczekalni jeszcze a po drugie nie reklamuj się w komentach
edit: @darki:edytować komenty też potrafię spadówa trolu
Darki, Ty gimbusowy trollu, na edycje posta nikt się nie nabierze.
Ferie się zaczęły to dzieci mają częstszy dostęp do neostrady.
Jebać gimbusy!!!
I zjebałeś zabawę
Sam się ucz do sesji, kurwa!!!
Ferie się zaczęły to dzieci mają częstszy dostęp do neostrady.
Jebać gimbusy!!!
I zjebałeś zabawę
Sam się ucz do sesji, kurwa!!!
O żesz.... więcej syfu na tej kuchence niż w mojej klawiaturze. Niejeden student by się najadł.
do momentu w którym otworzyłeś lodówkę myślałem, że jesteś studentem taki syf masz w domu
Kuchenka upierdolona farba czy czymś............
Ogladam ze skupieniem jak koles gotuje kielbache pozniej sprzata kuchnie i nachodzi mnie taka refleksja : kurwa po chuj ja na to patrze!?
Żona ci potrzebna bo masz taki burdel w kuchni
Trza było na przystawkę wpierdolić to co naokoło gara leży śmieciowy brudasie
Jak jest taki mądry niech chwytakiem kur*a posprząta ten syf!
testoviron zjechal do Polski
kurwa w chlewie świnie mają czyściej, kuchenka woła o pomstę do nieba.
No przecież posprzątał! Obejrzyjcie drugi filmik, a nie pierdolicie to samo wszyscy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów