Ktoś pewnie kampował i koleś się wkurwił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Ojej, teraz nie mam przy czym usiąść... co ja zrobiłem!"
Chociaż nie. Postawa do końca filmiku wskazuje na kompletny brak refleksji.
Chociaż nie. Postawa do końca filmiku wskazuje na kompletny brak refleksji.
A mnie tam ciekawi jedno... Na chuj on kurwa miecz trzyma na biurku przy kompie :o
serio? jeszcze jest tyle ludzi ktorzy mysla ze to nie bylo ustawione?
zal mi was.
zal mi was.
Jak ja lubię takich gości, rozumiecie to, wkurwisz go w internetach to sobie jeszcze dojebie. Komputer rozwali, krzesło monitor.
Sam w domu mam kilka monitorów i klawiatur do rezjebania
Mam znajomego, który w nagrodę za 3 doby grania bez przerwy dostał żółte papiery, bo wyjebał siostrze gonga i rozjebał kota o ścianę
Pamiętam jak grałem kiedyś w GTA san andreas i tam była tak misja z samolotem, trzeba było trafiać w kółka. Męczyłem się długo za którymś razem się wkurwiłem i jakoś jebnąłem łapką na muchy o monitor i pękła matryca hehe
Pojeb. Zniszczył sprzęty a jak mu przejdzie gniew i zachce znowu postrzelać to pobiegnie do rodziców po kasę na nowe. typowy hamburger.
pewnie przegladal sadola i czekał aż mu się kurwa filmik załaduje...
Gra ważny mecz i nawet słuchawek nie założy (które de facto ma na szyi)?
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów