📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I to mi się podoba, i o to chodzi!
dancio1978 napisał/a:
niestety tygrysy czy lwy są pozbawiane kłów i pazurów. ....Szkoda bo chętnie bym zobaczył jak by wyglądała ta konfrontacja z nieokaleczonymi zwierzętami
Tygrys czy lew nie potrzebuje ani pazurów, ani kłów, aby bez wysiłku poturbować czy zabić dorosłego człowieka. Cios potężną łapą to jak zajebanie drewnianą belką. Te koty tak zabijają dużo mniejsze od siebie ofiary, ciosem łapy- kręgosłup złamany, czaszka rozłupana itp.
kryptonowa_laska napisał/a:
Tygrys czy lew nie potrzebuje ani pazurów, ani kłów, aby bez wysiłku poturbować czy zabić dorosłego człowieka. Cios potężną łapą to jak zajebanie drewnianą belką. Te koty tak zabijają dużo mniejsze od siebie ofiary, ciosem łapy- kręgosłup złamany, czaszka rozłupana itp.
Tja…. Wiadomo, ze typowego lamusa to nawet worek z ziemniakami przydusi na smierć, ale u ludzi różnice w sile są gigantyczne i przypakowany kozak nie miałby problemu, żeby takiemu kotkowi wybić z głowy głupie pomysły odpowiednim zaaplikowanie piachy w mordę. Koty działają na instynktach i są strachliwe. Gorzej jest ze zwierzętami stadnymi i niedźwiedziami.
Leatherface napisał/a:
To normalne zachowanie, treser stara się być alfą w stadzie co nie znaczy że od czasu do czasu jakiś osobnik nie rzuci mu wyzwania jak w tym przypadku. Nie jest to przejaw bycia bezmyślną bestią jak większości się wydaje tylko zwykła walka o dominację.
a może miał w końcu dość napierdalania go kijem za zbyt wolne wykonywanie sztuczek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów