Dwóch policjantów przybyło do baru w João Neiva (ES), gdzie klient został oskarżony o napaść na własną matkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Efektywność zajebista: rozpoznanie, oskarżenie/wyrok/kara oraz prewencyjne ostrzeżenie. A to wszystko w mniej niż minutę. A o biurokracji i kosztach sądowych nawet nie wspomnę (bo nie ma o czym).
To jest bar? Serwują tam chyba powietrze
Kurwa spory chłop, jak by się postarał to by mu łeb urwał.
[ Dodano: 2024-11-02, 20:26 ]
Jak sędzia dred
[ Dodano: 2024-11-02, 20:26 ]
mazga50 napisał/a:
Efektywność zajebista: rozpoznanie, oskarżenie/wyrok/kara oraz prewencyjne ostrzeżenie. A to wszystko w mniej niż minutę. A o biurokracji i kosztach sądowych nawet nie wspomnę (bo nie ma o czym).
Jak sędzia dred
Milicja w Brazylii jest jak widać od wszystkiego, jak trzeba to sprzeda plaskacze i połajanki w trybie niebieskiej karty.
Ja jestem Ciekawy czy jakby chłop miał tętniaka to tak chętnie by mu ten policjant te lepy strzelał albo inne schorzenia:D
I takich policjantow to ja szanuje
Soldat napisał/a:
A u nas taki Biedroń jest posłem, a też bije matkę.
co ty pierdolisz, że poseł Biedroń bije matkę, człowieku?!
przestań kłamać, dobra??
Ładny wystrój lokalu. Prawie jak w kostnicy. Właściciel chyba miał już dość zmywanie mózgu i krwi ze ściany i zainwestował w stylowe białe kafelki.
Sklepał jak tanią dziwkę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów