📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Podsumowanie wg komentarzy:
1. Co za tusk z kierowcy.
2. Co za tusk z miejsca wypadku.
3. Rozjechał ciapate kobiety.
4. Będzie co jeść.
5. Co za tusk. Szkoda zwierząt.
Podsumownie:
Generalna nienawiść do ciapatych +
Oglądać OD 3:30.
Dziękuję, dobranoc
1. Co za tusk z kierowcy.
2. Co za tusk z miejsca wypadku.
3. Rozjechał ciapate kobiety.
4. Będzie co jeść.
5. Co za tusk. Szkoda zwierząt.
Podsumownie:
Generalna nienawiść do ciapatych +
Oglądać OD 3:30.
Dziękuję, dobranoc
Cytat:
no i gdzie sie pchał burak z tym stadem ma za swoje
Cytat:
kurwa bardzo dobrze,wiesniak mysli ze nadal sredniowiecze jest i po drogach tylko konie krowy i kozy chodzą
Cytat:
I ma kretyn za swoje. Na chuj z tym stadem się na drogę pchał? Szkoda zwierzaków tylko przez debilnego właściciela.
No tak kurwa powinnien te kozy pływać nauczyć... Środek miasta a on zwierzęta na most wygania kurwa kto to widział.
Wysyłka dziewic dla jakiegoś Ahmeda w raju
No i pięknie. Filmik skasowany. Wyłączyć w pizdu ten bbcode youtube
skurwysyn (wybaczam jeśli zabrakło hamulców), pasterz ma prawo prowadzić zwierzęta po drodze jeśli zajdzie taka potrzeba, tak samo jak rolnik jechać traktorem i wszystkich wkurwiać.
Jebany skurwiel! Chuj, że sadistic, ale czy ta łajza nie widziała tira przed sobą(mowa o tym debilu co rozjechał zwierzaki). Żal jak chuj.
szkoda zwierząt, rolnik debil, ale jeszcze większy debil w tym tirze, bo na moście sie nie wyprzedza i tyle
Słuchać że awaryjnie hamował i po prostu uniknął kolizji. Debil był tylko jeden, stoi z prawej strony na filmiku.
Termin dostawy drewna mial więc się kurwa nie patyczkował. A że koza?
Ciapaki jak to obejrzą to żałoba narodowa gwarantowana.
Ciapaki jak to obejrzą to żałoba narodowa gwarantowana.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów