📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dałem rady dokończyć oglądać z dźwiękiem. ten pajac dławiący się kutasem mahometa strasznie wkurwia
to co w ogóle ten allach lubi?
To ISIS jest gorsze niż nazizm i faszyzm podlane komunizmem razem wzięte... Większej dziczy na oczy nie widziałem...
Skurwysyny, barbarzyńcy, niech będą przeklęci!
Za to, co te śmiecie zrobiły na tym filmie będą się smarzyć we wszystkich piekłach, wszystkich religii i wyznań na świecie.
Za to, co te śmiecie zrobiły na tym filmie będą się smarzyć we wszystkich piekłach, wszystkich religii i wyznań na świecie.
Kurwa co za bydło ja się pytam ... Nawet nie wiem jak to skomentować ..
Odliczmy sobie 6 wieków, o które jest młodsza cywilizacja muzułmańska od chrześcijańskiej i zastanówmy się co robili chrześcijanie na początku XVI wieku... ach no tak, wychodzi na to, że dokumentnie i systematycznie niszczyli wytwory kultury Majów, Inków i innych ludów prekolumbijskiej ameryki jako pogańskie dzieła szatana. Bardzo ładnie widać jak wiele wspólnego mają te dwie wielkie religie wywodzące się z wierzeń żydowskich.
"Naród który zapomni o przeszłości nie jest godzien przyszłości " - idąc tym tokiem myślenia, ktoś powinien rozpocząć publiczne ścinanie głów kozicom, może w końcu przestaliby się rozmnażać widząc śmierć swoich bliskich.
RyszardSatan napisał/a:
to co w ogóle ten allach lubi?
Kozy i kobiety w workach po ziemniakach....
PS. Co za kurwa jebane odpady biologiczne... Ja pierdole nic kurwa powtarzam nic tak mnie nie wkurwia jak ten kurwa podgatunek...
Ja pierdole, jak można być takim bezmózgiem? co oni sobie myślą w tej ciapackiej głowie. Zawsze mnie zastanawiało czy tego typu debile mają taką świadomość, że są debilami?
@ellsworth, mylisz się. Porównujesz dwa zupełnie różne zjawiska. To co te niedojeby robią na filmiku byłoby porównywalne do puszczenia Biskupina z dymem, albo wysadzenia Wawelu. A do poziomu barbarzyńskiego rozpierdalania zabytków obcych kultur kozojebom jeszcze daleko. Ale są na dobrej drodze, by i czegoś takiego dokonać.
To nie religia ich przodków ,a pozostałości po wyznawcach Zaratusztrianizmu czcicieli ognia zresztą jej wyznawcy istnieją do dzisiaj zaś sama wiara pochodzi od Persów ,a oni się nienawidzą.
benykuleczka84 napisał/a:
@RockyWood, albo będą kolejno zamykać muzea i temu podobne placówki, bo to godzi w ich religię.
A rządzący jak zawsze będą przytakiwać z aprobatą...
Mój mąż w tym tygodniu miał sprzeczkę z Marokańczykiem o naszego Anioła Stróża. Śmierdziel ze śmiechem stwierdził, że to fantazja. Siedziało ok dwudziestu osób (głównie katolików) i nikt się słowem nie odezwał . To mój mąż (osoba raczej luźno nastawiona do własnej wiary) mu powiedział, że on się nie wyśmiewa z czyjejś religii i nie życzy sobie, żeby ktoś się śmiał z jego. I jak mu się nie podoba, to może wracać tam, skąd przyjechał.
Kurwa, dobrze mu powiedział, ale z drugiej strony się trochę obawiam czy mi łba gdzieś nie upierdolą
Jest gdzieś w Polsce ten Marokańczyk? Będziemy pierwsi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów