📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa czy tylko ja czekałem cały czas w napięciu aż pierdolnie w nich jakach bombka?
Prosze jakiegos dobrego człowieka o podlinkowanie filmików nagranych tak jak ten (z samolociku czy cholera wie jakiego predatora) , ale w których uzyta jest proś powietrze/ziemia itp
Dziękuje.
Dziękuje.
Bo oni kochają swoje zwierzęta
No ja może i jestem prosty człowiek ze wsi, ale nie lepiej zjechać na ręcznym niż posuwać trzodę ?
Co na to obroncy praw zwierząt? wyczuwam konflikt czy kozy bronic czy ciapaków
@kubullus
no wlasnie sie nie rozmnaza, jak kazdy brudas bedzie z koza sie pukal, to za jedno pokolenie bedzie pokoj na bliskim wschodzie bo ciapate same wymra.
no wlasnie sie nie rozmnaza, jak kazdy brudas bedzie z koza sie pukal, to za jedno pokolenie bedzie pokoj na bliskim wschodzie bo ciapate same wymra.
Dlaczego nie strzelał ?
No chyba nie myślicie, że tylko ciapaki ruchają zwierzęta. Jak góral idzie na hale na pół roku to myślicie, że ma celibat, marszczy czy rucha łowiecki? Szkoci i Irlandczycy to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów