Albo bardzo odważny muslim, ale stawiam, że po prostu głupi/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chyba gimbole się odezwały. To nie są "CI" ciapaci. To jest z Egiptu. Rzad ich wydymał teraz są zamieszki. Czyli bardzo podobnie jak niedługo u nas. I co Tusk weźmie wojsko do napierdalania w ludność cywilna tez będziecie mówić ze ktoś głupi kto stoi i protestuje? Zreszta Egipcjanie maja inna mentalnoc od reszty ciapateri nie wpierdalają sie w czyje zycie.
Co by nie mówić materiał przedni^^
Co by nie mówić materiał przedni^^
oby jak najdłużej to trwało
owenislaw napisał/a:
Debil, kurwa no debil. Ciapaci jednak to mają najebane we łbach.
co Ty gadasz, dobrze zrobił... niech jego burdni koleszkowie biorą z niego przykład, a problem sam się rozwiąże
nygas232 napisał/a:
Była Syria, teraz Egipt, a niedługo to my będziemy wrzucać takie filmy do sieci.
Nie wydaje mi się. Polaczki są odważne tylko na forach internetowych, brakuje jaj ze by wyjść na ulice i cokolwiek zrobić.
Pozdrawiam.
po lewej przy słupie gość kapucyna trzepie
z jednej strony można się cieszyć ale obserwując co tam się dzieje a z drugiej znając tą rudą kurwę to tak kazał by strzelać do nas gdybyśmy chcieli protestować przeciwko POjebą i obalić ten skurwiały rząd.
Polecam poczytanie, posłuchanie komentarzy ambasadorów. w 2011r rewolucji chciało społeczeństwo postępowe, chcące zmiany i demokracji razem z wojskiem zrobili przewrót oddali po 1,5 roku władzę bractwu muzułmańskiemu ,które jest zacofane, chce islamizacji, wyrzucenia turystów, szariatu itd. Jednak 33mln obywateli ponownie razem z wojskiem zechciało życia jak na zachodzie, swobody, wolności a nie narzucenia siłą islamu i trybu życia. Odsunęli od władzy bractwo i dlatego teraz ciemnota na wsiach chwyciła za broń. Postępowym biznesmenom w miastach nie zależy na islamizacji. U nas podobnie zachowują się skrajne ortodoksyjne katole.
@oroboros
Jakiś ty kurwa mądry. To ciapaci pełną gębą, bractwo muzułmańskie (islamska organizacja fundamentalistyczna) walczy z egipskim wojskiem bo obalono prezydenta, który był członkiem bractwa...
Jakiś ty kurwa mądry. To ciapaci pełną gębą, bractwo muzułmańskie (islamska organizacja fundamentalistyczna) walczy z egipskim wojskiem bo obalono prezydenta, który był członkiem bractwa...
jeszcze nie obejrzałem a już dałem piwko bo wiedziałem, że ciapaty ćwok zginie
zawsze tylko gruz i gruz, jak dostał ołowianą kulkę to może rozstroju żołądka nie dostanie ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów