📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kusi zeby podlozyc soundtrack street fighter 2
Filmik jest jakoś z 2004 roku pozdro
AlbertoNihilo napisał/a:
Jakie ty musisz mieć smutne życie. Współczuję.
Potrafię się cieszyć z małych rzeczy, drobnostek dosłownie, a twoje współczucie to lata mi i powiewa.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
żaden ciapaty a jeno meksykaniec.
filmik ma jakieś + 20 lat i to jest w USA
pamiętam po ciuchach, kiedy to było.
Chuja pamiętasz który Cię zrobił bo jeszcze byłeś plemnikiem. Po prostu urodziłeś się wtedy a ich moda na takie ubieranie z wtedy właśnie zaczęła się teraz u nas i się tak ubieracie teraz jak opóźnione o 20 lat pojeby
VladolfPutler napisał/a:
Chuja pamiętasz który Cię zrobił bo jeszcze byłeś plemnikiem. Po prostu urodziłeś się wtedy a ich moda na takie ubieranie z wtedy właśnie zaczęła się teraz u nas i się tak ubieracie teraz jak opóźnione o 20 lat pojeby
Sklej japę smarkaczu. Sprawdz w profilu kiedy sie urodziłem i wtedy się odzywaj.
Jak ja miałem 20 lat to ty w tym czasie w piaskownicy kijkiem psie gówno szturchałeś pecie!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Sklej japę smarkaczu. Sprawdz w profilu kiedy sie urodziłem i wtedy się odzywaj.
Jak ja miałem 20 lat to ty w tym czasie w piaskownicy kijkiem psie gówno szturchałeś pecie!
To że Ty ze swoimi pedałami piwniczanymi spuszczacie się swoimi dokonaniami internetowymi jak to jako gówniarz wchodziłeś na strony +18 nie mając tyle, jakbyś dokonał wyczynu na skale najlepszego hakera dziejów, to nie znaczy że każdy jest taki pojebany smarkaczu 🤣
ja pierdole aż oczy krwawią
Ja się urodziłem 1 września 39r. Jestem dzieckiem wojny, przyniosłem zagładę, także uważaj bo kolejną mogę zesłać na Ciebie xD
Karateka wymachiwał łapamii jakby chciał muchę złapać, widać że totalna improwizacja ale na szczęście skończyło się dobrze
O kurwa internet do wioski podłączyli? Przecież to starsze od Twojej matki.
To jest tak stare ze na torrentach było zanim youtube powstał.
jak ty ciapatego od meksykanina nie odróżniasz,
to chłopie źle jest z tobą.
to chłopie źle jest z tobą.
Marek kumitsu- szybkość czasu, widać że mistrz maczał w tym palce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów