Chyba jakaś podróż poślubna się szykuje?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozumiem, gdyby to były podobne zwierzęta, ale żeby k***a osła z kozą pomylić ?
na całe szczęście u nas można zamówić kochankę pocztą! tylko zanim podmuchasz, musisz się nadmuchać
zbyszko z lublina napisał/a:
Durnie nie odróżniacie kozy od osła jak ciapaty kobiety od kozy
Kto przed Tobą mówił o kozie? Nigdzie nie ma mowy o kozie, ale jeśli chodzi Ci o mój post to piszę o kozie, ale nie w odniesieniu do filmiku.
Kapitan_Klozet napisał/a:
Ja pierdole. Ogarnijcie się. Co wy się tak ich czepiaceie? Coś wam Muzułmanie zrobili, że tak najeżdżacie na nich?
Jak za X lat będziesz się bał czy ci córki nie ukamienują za to że z gołą głową wyszła z domu, to wspomnisz "ekipa z sadola to jednak rację miała..."
Ja tam ich tępię. Wczoraj 3 sfragowałem. Idę idę ulicą, widzę trzech idzie. W turbanach oczywiście, bródki, wiadomo jak to araby. Ale ludzi tłum. No to pobiegłem pod wiadukt, i zacząłem wydawać dźwięk beczący, jakbym był jakąś chętną i napaloną kozą. Tamci zaczęli po swojemu gdakać coś i idą, widać zachęceni. Jak tylko pierwszy wszedł to mu takiego gonga wypłaciłem że aż mu się turban wyprostwoał. Padł na miejscu, KO. Drugi z nich podniósł kamień, a trzeci wyjął nóż. No ale co tam, co się będę arabów jakichś bać, widziałem w końcu kilka filmików na YT o tym jak się bić. No to złamałem kolano temu z kamieniem, no ale niestety ten z nożem mnie ujebał w ramię. No to już się wkurwiłem. Wykopałem mu nóż z ręki, przygniotłem kozojebcę do ściany, i tyle mu petard nasłałem że aż mu broda poodpadała. Zostawiłem ich tak, psów niewiernych, pod tym wiaduktem, bo trochę się bałem że świadkowie jacyś byli czy coś, żeby problemów z prawem przez to nie mieć.
Żartowałem, tak naprawdę przeszedłem na drugą stronę ulicy modląc się żeby mnie nie zauważyli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów