📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bartss napisał/a:
O ciul- i co ma teraz powiedzieć nowoczesny geuropejczyk? Co nie powie- wyjdzie rasizm.
Hindusi zaliczają się do rasy białej paradoksalnie.
StaryIdiota napisał/a:
Na zmywaku u ciapaka? Bo sami się tak poniżacie! Jakby nie było chętnych, to ciapak sam by musiał to robić. Zobacz w Polsce, w tych niszowych robotach to Ukrainiec jest twoim liderem albo kierownikiem. Bądź jak Ukrainiec, pomimo kupionych dyplomów i wszelakich uprawnień, ceń się.
Ale debil o ironio ma
Spar1988 napisał/a:
Ale debil o ironio ma
Chyba mu się pojebało z TwoimCzarnymPanem, który zapierdala na zmywaku u pakola, a w wolnych chwilach poznaje kuchnie świata codziennie opierdalając nową orientalną kiełbachę. Nie omieszka też nas ciemniaków pouczać o światowym życiu jakie prowadzi
leonidkacap napisał/a:
ale mi zaimponował brawo widać że też czarnego gówna nie lubi
To pewnie sklep tego hindusa i dlatego jej walnął gonga. Jak by to był sklep białego, pewnie miał by w dupie rozwalanie towaru
seeed71 napisał/a:
To pewnie sklep tego hindusa i dlatego jej walnął gonga. Jak by to był sklep białego, pewnie miał by w dupie rozwalanie towaru
Dziękuję, że podzieliłeś się z nami swoimi myślami.
leonidkacap napisał/a:
Pewnie nie może z tego powodu na siebie w lustrze patrzeć...
leonidkacap napisał/a:
Jasne,że,nienawidzą się,a ja mu przyznam rację .... miejsce pokazał tej tępej suce ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów