Akcja właściwa 4:40, wcześniej dla fanów moto.
Z drugiej strony można współczuć Anglikom, ale to tylko ich wina
Mój pierwszy post
Japierdole nigdy nie mam zamiaru wyjechać z polski, ale jak takie coś będzie u nas to z tąd uciekam. Jest jakieś państwo w europie bez arabskiego skurwysyństwa ??
Pierdolicie, a nie widzicie. Mieszkam w tym kraju już parę ładnych lat. Ciapatych miejscami jest sporo, ale rzadko zdarzają się wśród nich jakieś patologiczne zachowania. Na pewno rzadziej niż u Polaków. Obydwie grupy podobnie opierdalają social, nawet spotkałem się niedawno z danymi mówiącymi o tym, że Polacy w tej dziedzinie prowadzą (chociaż jakby złączyć wszystkie ciapate narody w jeden raczej bylibyśmi za nimi).
Manifestacja z flagą kraju? Jak były filmiki z Polakami obchodzącymi święto narodowe w USA mało co się nie posraliście. Syndrom Kaliego wśród katonarodowców wiecznie żywy.
''Ziemia jest bardzo malą tarczą na olbrzymiej kosmicznej arenie.''Ten kto był na wyspach to wie, ze najmniejszy problem to ciapaki. A najwiekszy zapierdalajace polaky za 6f i pozniej dziwia sie czemu Angole z nimi nie robia. Bo oni nie sa jebanymi robolami. Norma do wyrobienia to powiedzmy 90% zamówień. A polaki musza pokazac ze sa zajebisci i robia 130%.