Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to przeczytaj jeszcze raz ale ze zrozumieniem wypowiedzi administratora to może zrozumiesz o co chodzi w nowym taryfikatorze kar.
Żeby nie było - sensowne wypowiedzi na każdy, nawet najbardziej bulwersujący temat zawsze tu będą mile widziane. Nie chcemy tu osób których potencjał intelektualny ogranicza się do słów "jebać", "wypierdalaj", "lewak" itp.
Poza tym regulamin się nie zmienił. Jest ten sam który akceptowaliście przy rejestracji. Jakbyście nie przesadzili to nie byłoby problemu. Podziękujcie upośledzonym emocjonalnie ludziom, którzy pod szyldem serwisu robili jakieś wieśniackie rajdy na fejsbukach
Gebofon,
gdzie jest zakaz wrzucania materiałów z ciapatymi?
A czy on, gdzieś coś pisał o zakazie wrzucania materiałów z ciapatymi ?
nawet o tym nie wspomniał -.- naucz sie czytać łapserdaku
chyba że halucynacje z niedożywienia masz...
Centurion napisał:
"Za złamanie punktu 5.2 regulaminu, czyli za posty o charakterze agresywnym, rasistowskim, antysemickim, homofobicznym (itp.), nawołującym do przemocy zarówno wirtualnej, fizycznej bądź psychicznej będziemy karać albo blokadą konta na miesiąc (W5) albo całkowitą"
To brzmi jak regulamin z forum "kółka różańcowego"
Przypadek...?
Centurion napisał/a:
Żeby nie było - sensowne wypowiedzi na każdy, nawet najbardziej bulwersujący temat zawsze tu będą mile widziane. Nie chcemy tu osób których potencjał intelektualny ogranicza się do słów "jebać", "wypierdalaj", "lewak" itp.
Centurion ma ból dupy bo jest lewakiem.
kurwa, jak widze, że administracja posługuje sie wymyślonym przez pedałów słowem homofobia...
Powiem chyba najbardziej dla Was obraźliwe stwierdzenie - Stajecie sie politycznie poprawni!
(choć teraz może to dla Was komplement)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów